Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Madonna šokovala výzorom! Mení sa na mimozemšťana?!
Zdielať na
Hudba

Madonna šokovala výzorom! Mení sa na mimozemšťana?!

Archívna reportáž

Sú ľudia, ktorí odmietajú prijať plynutie času. Obzvlášť v komunite hviezd je takých prípadov viacero. Možností majú kopu, od plastickej chirurgie, až po photoshop či aspoň filtre. Moderné aplikácie a život na sociálnych sieťach dokážu vytvoriť akúsi virtuálnu realitu, v ktorej sa každý môže cítiť dokonalo, alebo aspoň sa k tomu priblížiť. Mnohokrát je však hviezdam sociálnych sietí vyčítané, že ich fotografie nemajú s ich skutočným výzorom už nič spoločné.

Aj speváčka Madonna podľahla čaru sociálnych sietí a svojim fanúšikom sa prostredníctvom nich často prihovára. Avšak nie vždy je to vyjde a na fotografiách, ktorými chcela verbovať občanov Spojených štátov k prezidentským voľbám vyzerá kráľovná popu v ružových vlasoch a neprirodzene vystúpenými lícnymi kosťami skôr ako čudesný mimozemšťan.

Speváčka Madonna, ktorá v auguste oslávila okrúhlych 60 rokov, sa nemieni podriadiť zákonom času. No pre množstvo operácií to už nie je s jej výzorom úplne ružové, nafarbila si preto na ružovo aspoň vlasy a buduje si imidž mladistvej pochabej školáčky. Avšak venuje sa aj vážnym témam a jednou z nich sú v poslednom čase najmä nadchádzajúce prezidentské voľby v USA. Vo svojich príspevkoch presviedča ľudí, aby šli k urnám a určite volili protikandidáta súčasného prezidenta Trumpa, Joea Bidena. Avšak viac ako svojou politickou verbovačkou zaujala fanúšikov svojím vzhľadom.

Madonna na sebe dennodenne tvrdo pracuje, aby si udržala kondíciu, mladistvý vzhľad a v neposlednom rade držala krok s jej mladým milencom:

"Tri tváre dievčaťa, ktoré práve odvolilo. Choďte voliť a prevezmite zodpovednosť ľudia!" napísala pod fotografiu 60-ročná Madonna, ktorá sa evidentne ešte cíti ako dievča. Teda minimálne po zásahu jednej zo šikovných aplikácii, vďaka ktorej jej črty nabrali nevídané rozmery. Pleť napnutá ako šupka sviežej broskyne, blankyte modré oči a ušľachtilá japonská brada v kontraste s neprirodzene vystúpenými lícnymi kosťami však vyzerajú na starnúcej hviezde skôr úsmevne, ako príťažlivo.

Madonna svojim vzhľadom mierne šokovala fanúšikov, zdá sa však, že jej tvár nie je výsledok nepodarenej plastiky, ale iba jednej z dostupných aplikácií:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The 3 faces of a girl who just Voted!! ?????? Get out there and take responsibility people!! #bidenharris2020

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Fanúšikovia reagovali na príspevok rôzne, našli sa aj takí, ktorí zachytili politický odkaz, no mnohí riešili práve jej vzhľad. "Je veľmi smutné čo sa s tebou deje," alebo "Čo sa stalo s tvojimi lícnymi kosťami. Toto nie je vôbec dobré, Madonna". V podobnom duchu sa nieslo množstvo komentárov, avšak našli sa aj takí, ktorí si svoju kráľovnú nedajú a páči sa im v každej polohe. "Neuveriteľné! Ty vyzeráš výborne za každých okolností, kráľovná moja," píše v inom komentári fanúšik. Avšak podľa videa, ktoré neskôr pridala je jasné, že tentokrát to nebol zásah chirurga, ale "iba" šikovná, bežne dostupná mobilná aplikácia. Otázkou je, či si Madonna tak trošku neulietava, keď mala pocit, že upravená podoba je v poriadku. No kým sa páči sebe a svojim blízkymi, na inom azda nezáleží.

Súvisiace články

Najčítanejšie