Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Belohorcová ukázala neuveriteľnú premenu a jej manžel môže konečne prísť za rodinou!
Zdielať na

Belohorcová ukázala neuveriteľnú premenu a jej manžel môže konečne prísť za rodinou!

Archívna reportáž

Po vyše 12 rokoch sa niekdajšia moderátorka erotickej relácie vrátila do starej, dobrej Európy. Život v luxuse na krásnom Miami Zuzanu Belohorcovú rozhodne neomrzel, no udalosti posledných mesiacov rozhodli, že situácia už bola pre rodinu neakceptovateľná. Zuzana sa s deťmi vybrala domov ešte koncom augusta, aby boli pripravené na nástup do novej školy, no jej manžel musel najprv dokončiť rozrobené záležitosti v USA.

Zhruba týždeň pred koncom prázdnin zbalila Zuzana deti, mačku a kopu kufrov a vydali sa na neľahkú cestu do nového domova. Neľahká bola najmä preto, že lety z USA do Európy sú obmedzené, a tak ich čakalo viacero prestupov, doslova krížom cez starý kontinent. O pár týždňov neskôr sa k rodinke pripojil aj kocúrik, ktorý mal za sebou ešte horší zážitok - držali ho niekoľko dní v "karanténe", nakoľko podmienky sa zmenili počas jeho presunu do Európy. Posledný ostával v USA už len otec rodiny, podnikateľ Vlasta Hájek.

Ten ostal za oceánom, nakoľko potreboval dokončiť prerábku ich vilky, kde pôvodne mali žiť s rodinkou, no napokon sa rozhodol z nej spraviť luxusné sídlo a čo najvýhodnejšie speňažiť. Ako Zuzana aktuálne ukázala, podarilo sa.

Luxus v Miami je už minulosť:

Pôvodne obyčajný domček sa zmenil na luxusnú modernu. "Namiesto leňošenia doma, keď začala pandémia, si sa pustil do náročnej práce, postaviť baračik pre nás, pre našu rodinu. Ale medzičasom sa veľa vecí zmenilo a rozhodli sme sa skúsiť šťastie inde a tak verím, že si náš dom v Miami nájde nových, spokojných majiteľov," napísala Zuzana pochvalu svojmu manželovi. Na fotke vidno miestnosť osvetlenú fialovým svetlom, s dominantným portrétom Freddieho Mercuryho na stene a mnohými modernými doplnkami v kontraste s klasickým lustrom.  "Po 6 mesiacoch tvrdej každodennej práce, vrátane víkendov, postavit z miamskej plážovej chalúpky od základov nový, luxusný, plne funkčný rodinný dom je zázrak. A tebe sa to, zlato, s tvojou úžasnou partičkou pracovitych chlapov podarilo," nešetrila chválou Belohorcová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Finally Done ?✅?@scuderiaboysresidence ✨?✨...I’m so proud of you @scuderiaboys ?...po 6 mesiacoch tvrdej každodennej prace vratane víkendov ,postavit z miamskej plažovej chalupky od zakladov novy luxury✨, plne funkčny rodinny dom je miracle ?...a tebe sa to zlato ,s tvojou užasnou partičkou pracovitych chlapov podarilo??...namiesto lenošenia doma,ked začala pandemia si sa pustil do naročnej prace ,postaviť baračik pre Nas,pre Našu rodinu♥️...ale medzi časom sa vela vecí zmenilo a rozhodli sme sa ,skusiť šťastie inde a tak verím,že si Naš dom v Miami najde nových spokojných majiteľov? ...uži si svoj posledny deň v Miami zlato a zajtra Ťa už s otvorenou naručou s deťmi poriadne vystískame?love you?#belohorkalifestyle #scuderiaboysresidence ...thank you?? @scuderiaboys @scuderiaboysresidence @fourthconceptdesignstudio @david_piker ...and all workers?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

No zásadná informácia prišla na záver. "Uži si svoj posledný deň v Miami, zlato, a zajtra ťa už s otvorenou náručou s deťmi poriadne vystískame," prezradila Zuzana, že sa konečne po mesiaci a pol uvidí so svojím milovaným v španielskej Marbelle, novom domove rodinky.Tam sa stihla Zuzana medzičasom zabývať, jej deti chodia do špičkovej súkromnej školy a ešte stále si užívajú stredomorské teplé počasie. Síce je Marebella výrazne iná, ako Miami, no Zuzana je spokojná - s jej pozitívnym naladením je jasné, že by bola šťastná všade, kde má svojich najdrahších.

Súvisiace články

Najčítanejšie