Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan a Harry šokovali! Vo verejnom vystúpení vychvaľovali covid-19 za TENTO prínos!
Zdielať na

Meghan a Harry šokovali! Vo verejnom vystúpení vychvaľovali covid-19 za TENTO prínos!

Archívna reportáž

Kým nariadenia súvisiace s bojom proti koronavírusu ochromujú svet a mnohým rodinám narobili nemalé problémy, nájdu sa aj takí, ktorí si práve vďaka karanténe našli čas na seba a svojich najbližších. Avšak platí to asi iba v prípade, ak obdobie bez príjmu nijako neovplyvní rodinný rozpočet. Meghan a Harry rozhodne nie sú finančne ohrození v azda žiadnom prípade.

Meghan a jej manžel, princ Harry, priznali, že nebyť COVID-u, prišli by o mnohé momenty so svojím malým snom Archiem. Povedali to v rozhovore so známou aktivistkou a laureátkou Nobelovej ceny, 23-ročnou Malalou Yousafzai počas online rozhovoru, ktorého hlavnou témou bolo právo na vzdelanie žien pri príležitosti Medzinárodného dňa dievčat.

Aj keď sa rozhovor niesol v duchu veľmi vážnej a zložitej témy, ako neblaho pandémia ovplyvnila dievčatám po celom svete ich možnosti a dostupnosť vzdelávania, s mladou aktivistkou stihli prebrať aj niečo zo svojho súkromia. Rodičia 18-mesačného Archieho sa nechali počuť, že si počas karantény užili skvelé rodinné chvíle a zažili jedinečné momenty v živote ich malého synčeka.

Pozrite si rozhovor Harryho a Meghan s Malalou:

"Obaja sme mali možnosť byť pri jeho prvých krôčikoch, cupitaní a aj pri prvom páde, jednoducho sme to všetko spolu s ním zažili," zaspomínal si na krásne okamihy rozcítený Harry. Hoci si na život v USA vraj len ťažko zvyká, malý synček mu vždy dodá poriadnu dávku optimizmu a radosti. Jeho manželka Meghan si taktiež nevedela v rozhovore vynachváliť spoločne strávený čas. "Je to fantastické, sme tak veľmi požehnaní, že sme mohli mať ten čas a sledovať ako rastie. Bez covid-u by sme boli na cestách a pracovali mimo domov a o tieto chvíle by sme prišli," zamýšľa sa herečka zo seriálu Suits.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

There are some things you just can’t plan for. The #COVID19 crisis has made me reflect on how often our lives are at the mercy of things we cannot control. And so many girls around the world are grappling with this same feeling right now. To The Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and Meghan: I'm so thankful that you sat down with me — virtually, of course — to discuss girls' education and the need to keep girls learning during and after the pandemic. (P.S. my apologies for the second clip, Prince Harry ? ?) ✨It’s more important than ever before that we support and help build girls’ futures. ✨ The link to donate and our full conversation is in my bio. #DayoftheGirl #IDG #IDG20

Príspevok, ktorý zdieľa Malala (@malala),

Meghan tiež dodala, že malého Archieho budú vychovávať tak, aby si uvedomoval dôležitosť vzdelania. Malala, s ktorou rozhovor absolvovali, totiž pochádza z vojnou bičovaných oblastí Pakistanu, no napriek tomu sa jej podarilo úspešne absolvovať prestížnu univerzitu v Oxforde. Keď však mala Malala iba 15 rokov, stala sa obeťou strelca z Talibanu, ktorý ju strelil do hlavy za to, že pracovala na kampani za vzdelávanie žien v jej rodnom Pakistane. Je držiteľkou Nobelovej ceny za mier.

Súvisiace články

Najčítanejšie