Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Jasmina vo videu ukázala tvár Sanela! TAKTO si mladý pán vykračoval parkom!
Zdielať na
Hudba

Jasmina vo videu ukázala tvár Sanela! TAKTO si mladý pán vykračoval parkom!

Archívna reportáž

V živote Patrika a Jasminy Vrbovských nič nového. Títo dvaja si stále žijú svoju idylku, aj so svojím rozkošným synčekom. Mladý pán ťahá už pätnásty mesiac na tomto svete a rastie ako z vody. Rodičia sa starajú o to, aby vyzeral vždy dokonale a Sanel je tak skutočne frajerskou kópiou svojho otca.

Ako to už býva v prípade rodinky Vrbovských zvykom, ich život sa podľa všetkého skladá najmä z príjemných momentov. Nakoľko ani jeden nemusí vstávať ráno do práce, môžu si užívať výlety do prírody či do obľúbenej Viedne kedy sa im zachce. Ostatné príjemne teplé dni využili naplno.

Ako bolo jasné z fotiek, ktoré pridali obaja rodičia malého Sanela na Instagram, vyrazili do prírody, zrejme k svojmu obľúbenému jazeru, odkiaľ už pridali nejednu fotku. Obaja boli opäť uchvátení krásou a pokojom, ktorý oáza zelene ponúka.

Pozrite si video Sanela vykračujúceho si v parku:

​No nebolo by to dokonalé, ak by nemali jeden druhého. "Viac ako budovaná kariéra a všetky materiálne sny sveta je moja milovaná rodina," napísal na Instagram k fotkám so svojimi najdrahšími Rytmus. Podobne sa nechala uniesť aj Jasmina, tá napísala vyznanie synčekovi. "Navždy existuje... A toto je to moje," napísala poeticky a výstižne to, čo cíti azda každá mama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Viac ako budovaná kariéra a všetky materiálne sny sveta je moja milovaná rodina. ??❤️ #NajcennejsiCasJeStravenySRodinou

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ale prekvapenie prišlo v Jasmininých instastories. Na pár sekundovom videjku ukázala, že aj Sanel má vzťah k rastlinkám. S priam botanickým záujmom skúmal kvietky v parku a na kratučkú chvíľku ho tak mohli vidieť fanúšikovia celebritného páru v celej kráse. Hoci mu nebolo poriadne vidno do tváre, je to zatiaľ zrejme najotvorenejšie video, aké Jasmina so svojím synom ukázala. Žeby pomaličky menili názor?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Navždy existuje! ... a toto je to moje ?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie