Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Bohuš Matuš s Lucinkou hlásia: Veštba sa nenaplnila!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš s Lucinkou hlásia: Veštba sa nenaplnila!

Zdroj: Facebook/LP

Partnerský vzťah speváka Bohuša Matuša (47) s o 30 rokov mladšou Lucinkou (17) trvá už tri roky a je vďačnou témou na klebety všetkého druhu. Pár sa už aj zasnúbil a tento rok mal nasledovať sobáš. Ten sa ale obaja rozhodli presunúť na budúci rok, keď bude Lucinka plnoletá, aby sa vyhli zbytočným rečiam. Namiesto svadby ich ale čaká iná veľká udalosť. V decembri by sa mali stať rodičmi. O priebehu tehotenstva verejnosť pravidelne informujú.

Bohuš Matuš má teraz vďaka obmedzeniam spojeným s koronavírusom dostatok voľného času a môže sa viac venovať tehotnej partnerke. „S Lucinkou chodíme na prechádzky a na nákupy pre bábätko,“ prezradil natešený budúci otec v rozhovore pre Blesk.cz a konštatoval: „Posledná kontrola u doktorky bola opäť v poriadku a Luci je teraz v ôsmom mesiaci tehotenstva.“ Je vidieť, že sa Bohuš príchodu potomka nevie dočkať.

 Správa o tom je dôležitá aj preto, že istá veštica pred časom páru prorokovala nie práve radostné veci. Majú ich čakať veľké problémy v partnerskom vzťahu, ale ani priebeh tehotenstva nemal byť práve ukážkový. Kartárka tvrdila, že Lucinke hrozí predčasný pôrod v už 7. mesiaci tehotenstva.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša:

Nedávno mal Matuš jedno z mála vystúpení pre deti v pražskom zábavnom lesnom parku, ktorý už ale vnímal aj očami budúceho otca. „Bol som milo prekvapený, ako to tam vyzerá, a už sa teším, až so svojou dcérkou miesto navštívim," povedal nastávajúci otec. A ďalej vzápätí rozvíja svoje predstavy do budúcnosti: „Teším sa, až tam budem s našim dievčatkom jazdiť trebárs na šliapacích motorkách a iných atrakciách, ktorých tam je nespočetne.“ Nejakú chvíľu si na to bude musieť ešte počkať. Prezradil, že meno už majú vybrané, no nemôže ho na pokyn partnerky prezradiť.matus

​Teraz musí predovšetkým riešiť príjem v súvislosti so svojou kariéru speváka. Pre obmedzenia spojené s covidom-19 sa nekonajú plánované koncerty, ani muzikály a s tým spojené zdroje príjmov vyschli. Stihol ešte premiéru muzikálu Kat Mydlář a potom prišiel stop spievaniu. Ako budúcemu otcovi rodiny mu nie je otázka financií ľahostajná. „Mám, žiaľ, teraz akékoľvek spievanie zrušené. Ale rozhodne nezaháľam. Usilovne skúšam so svojou novou kapelou BM Band,“ zveril sa Bohuš Matuš. Nebojí sa však žiadnej práce aj mimo spev, pokiaľ tým zabezpečí chod domácnosti a spokojnosť rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie