Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jedna z najkrajších herečiek sa zmenila za pár rokov na NEPOZNANIE! Kilá navyše, no podprsenka nikde!
Zdielať na

Jedna z najkrajších herečiek sa zmenila za pár rokov na NEPOZNANIE! Kilá navyše, no podprsenka nikde!

Archívne video

Aj hviezdy sú len ľudia. Azda najviditeľnejší dôkaz sa ponúka nielen teraz, v čase zúriacej pandémie, keď majú celebrity pozitívne testy bok po boku s bežnými "smrteľníkmi", ale aj čo sa týka plynúceho času. Iste, sú také, ktoré bojujú so starnutím zubami-nechtami, no výsledok je obvykle pomaly ešte horší. Mischa Barton ale nie je ani zďaleka v zrelom veku, no jej premena je skutočne šokujúca.

Britská herečka Misha Barton patrila začiatkom milénia medzi najžiadanejšie mladistvé herečky. Kariéru začala už ako 12-ročná, nepochybne aj preto, že bola naozaj krásna. No evidentne obrovskú slávu nezvládla. Nemala ešte ani 25 rokov, keď začali na svetlo prenikať zvesti o jej psychických problémoch.

V seriáli O.C. sa stala z Mishy v postave Marrisy Cooper hviezda, ktorá to mohla dotiahnuť poriadne ďaleko. Hoci jej herecká kariéra pokračuje, do skutočne A-čkových filmov sa nedostáva, pritom má v portfóliu roly v takých trhákoch ako Šiesty zmysel či Notting Hill. No to bolo už poriadne dávno.

Toto Mischa povedala o svojom legendárnom nervovom zrútení v roku 2017:

Ešte pred 15 rokmi jej prorokovali skvelú kariéru, no zrazu prišli správy, že má vážne psychické problémy. Hovorilo sa o anorexii, drogách, aj psychických zrúteniach. Pred pár rokmi vzbudila pozornosť hysterickým výstupom, keď z terasy svojho bytu v Los Angeles vykrikovala nezmysly, vrátane správy o konci sveta. Nepekne hovorila aj o svojej mame. Z najhoršieho je už zrejme vonku, občas prispieva aj na Instagram a zdá sa, že všetko je v poriadku. Svojej mame dokonca venovala aj krásne vyznanie. No kým psychika je OK, fyzicky to také ideálne nie je.

Mischa sa aktuálne pochválila rozhovorom, kde spomínala, že bola veľmi divoká pubertiačka:

Súčasná podoba 34-ročnej Mischy Barton má skutočne ďaleko od toho, čo Hollywood vyžaduje. Snáď aj 15-kilová nadváha, neupravený vzhľad a svetrík na nahom tele bez podprsenky pôsobia, že herečke je jedno, čo si kto myslí. Na jednej strane je to správny prístup, no na druhej, žiaľ, nie je obyčajný človek, ale ostro sledovaná celebrita a tak sa nemôže čudovať, že je pod drobnohľadom. Tobôž v súvislosti s jej vyhlásením, žeby veľmi rada reštartovala svoju kariéru a dúfa v nové ponuky. To ale bude zrejme musieť na svojej fyzičke trochu popracovať.

Fotky aktuálne podoby Mischy Barton si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie