Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posledná fotka pred pôrodom! Vendula Pizingerová stihla ešte ukázať aj detskú izbičku!
Zdielať na

Posledná fotka pred pôrodom! Vendula Pizingerová stihla ešte ukázať aj detskú izbičku!

Archívna reportáž

Môže sa to zdať takmer ako zázrak, ale 48-ročná Vendula Pizingerová sa stane každú chvíľu po tretíkrát mamou. Hoci nikto nečakal, že vôbec ešte bude tehotná a potom jej mnohí prorokovali komplikované tehotenstvo, všetko je napokon, našťastie, v poriadku. Vendula znášala celé mesiace bez najmenších problémov a do vysokého štádia bola ešte aj naplno pracovne aktívna.

Vendula Pizingerová je nezmar. Statočne čelila smutnému osudu, keď najprv prišla o 5-ročnú dcérku Klárku, ktorú jej vzala rakovina, a neskôr spáchal jej manžel, skladateľ Karel Svoboda (†68) , samovraždu. Nezložilo ju to, naopak. Založila nadáciu Kvapka nádeje, ktorá pomáha chorým v Česku aj na Slovensku, a ešte k tomu nezanevrela ani na lásku. Šancu dostal o 16 rokov mladší Josef Pizinger, syn jej kamarátky.

Láska a súhra medzi 32-ročným Josefom a 48-ročnou Vendulou sa zdá byť dokonalá. A z tohto idylického vzťahu sa podarilo počať dieťatko, hoci nikdy nepotvrdili, či to bolo prirodzeným spôsobom, alebo si nechali trošku pomôcť. Podstatné ale teraz je, že už každú chvíľu bude bábo na svete.

Vendula sa za Josefa vydala v roku 2015:

​Vendula sa na Instagrame pochválila výsledkom posledného predpôrodného fotenia. Obrovské bruško jej vtipne odhaľuje jej manžel. "No to je ale prekvapenie," okomentovala Vendula vysmiate fotky. Na nastávajúcej mamičke je sympatické to, že sa nesnaží pózovať, aby pôsobila ako vznešená éterická víla, nehrá sa na niečo, čo nie je. Na fotkách je presne taká, ako v skutočnosti. Veselá, uvoľnená, nad vecou. Možno je to práve aj vďaka jej veku, keď už vie celkom jasne, čo má zmysel, a čo sú malichernosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No to je ale prekvapeni?? @josefpizinger #prekvapeni#surprise #mimino foto @urbanjara asistentka @gabcasemeradova

Príspevok, ktorý zdieľa Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

K fotkám bruška pridala do instastories aj jednu fotečku detskej izby. Opäť v čiernobielej farbe, aby neprezradila pohlavie bábätka, no všetci sú si už takmer celkom istí, že to bude dievčatko. Zdá sa, že jediný, kto nič nechápe, je Vendulin a Josefov pes menom Coffee. "Naša Coffee si stále myslí, že sme jej spravili novú izbičku," okomentovala Vendula fotku s vykukujúcim psíkom. Už onedlho si milá sučka overí na vlastnej koži, že izba nie je pre ňu, ale ďalšieho "ľudského" člena rodiny.

Instagram/VP

Súvisiace články

Najčítanejšie