Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Soňa Skoncová sa bábätka nevie dočkať! Už vie, akého je pohlavia!
Zdielať na

Soňa Skoncová sa bábätka nevie dočkať! Už vie, akého je pohlavia!

Redakcia jojkárskej relácie o celebritách sa rozrastie hneď o dvoch maličkých členov. Len pár dní po sebe oznámili radostnú zvesť o tehotenstve hneď dve moderátorky Topstaru. Pre Sašu Orviskú to bude už druhý potomok - k 13-ročnej Viktórii, ktorú má s hudobníkom Martinom Valihorom, pribudne súrodenec, ktorého otec je hokejista Jaroslav Janus. Soňa Skoncová sa teší na svoje prvé bábätko.

Krásna modelka a moderátorka Soňa Skoncová, ktorá sa preslávila aj rolou po boku Sashu Barona Cohena v komédii Diktátor, sa stane o pár mesiacov mamou. Bábätko čaká so svojím snúbencom Robom Reisom, s ktorým sú spolu neuveriteľných 18 rokov, teda väčšinu zo Soninho 33-ročného života.

Moderátorka sa na svoje dieťatko, pochopiteľne, veľmi teší. Hoci mala byť tento rok na programe v prvom rade svadba, príde skôr bábo. Soňa ale tvrdí, že bolo plánované.

Toto prezradila Soňa o tehotenstve:

"Minulý rok ma požiadal o ruku, takže to bol taký prvý impulz, lebo dlhodobo sme boli takí rozlietaní, milujeme cestovanie a nevedeli sme si predstaviť, aké to bude potom. Ale požiadal ma o ruku, prišla korona, svadba sa nekonala, ale bábätko je už v brušku, takže sa veľmi tešíme," hovorí rozžiarená jojkárka. Hoci je Soňa ešte mladá a vo výbornej kondícii, bábo jej už teraz dáva zabrať. Ledva stačí s dychom. "To je jedna vec, ktorú mám asi od prvého mesiaca - ja dychčím, dychčím aj pri rozprávaní a robí mi to dosť veľký problém, keďže som moderátorka, takže snažím sa... no, už som aj zabudla čo, ešte aj zabúdam," povedala pobavene na svoj účet Soňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So excited to meet this little person who is half me and half my love❤️

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Budúci rodičia sú nedočkaví a tak pátrali po pohlaví dieťatka. "Áno, už vieme, čo to bude, pretože sme to nevydržali a chceli sme to vedieť hneď a veľmi sa tomu tešíme, ale ešte si to chcem nechať pre seba," povedala moderátorka tajomne. Ktovie, či bude robiť tajnosti až do pôrodu, ten by mal prísť začiatkom budúcoročnej jari.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie