Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krutá diagnóza! Členovi hviezdnej chlapčenskej kapely zistili nádor na mozgu v poslednom štádiu!
Zdielať na
Hudba

Krutá diagnóza! Členovi hviezdnej chlapčenskej kapely zistili nádor na mozgu v poslednom štádiu!

Zdroj: Instagram/Tom Parker

Okrem choroby Covid-19, ktorá je kvôli jej vysokej infekčnosti na pretrase azda najviac spomedzi všetkých chorôb, sú aj mnohé ďalšie hnusoby, ktoré ohrozujú život ľudí. Ťažké diagnózy si nevyberajú svoju obeť a neobchádzajú ani celebrity.

Bývalý člen populárnej britskej chlapčenskej skupiny The Wanted, spevák Tom Parker (32) sa rozhodol  svojim fanúšikom zveriť so svojím trápením. Pre magazín OK prezradil smutnú správu, ktorá mnohých šokovala. Mladý muž má totiž na mozgu neoperovateľný zhubný nádor v poslednom štádiu. 

Spevák Tom Parker vyslovil pred novinármi zo spomínaného denníka azda najťažšie slová v jeho živote. Krutá diagnóza prišla v čase, keď sa mladý otecko tešil zo svojho 15-mesačného potomka a jeho manželka čaká pod srdcom ďalší prírastok. „Neexistuje ľahký spôsob, ako to povedať, ale, žiaľ, mi bol diagnostikovaný nádor na mozgu. Podstupujem liečbu," oznámil smutnú správu Tom. "Sme zdrvení, ale nevzdáme sa. Začalo to záchvatom v júni,“  dodala Tomova manželka Kelsey. Spevák sa vtedy rozhodol podstúpiť viaceré testy, dokonca aj na všadeprítomný Covid-19, aby vylúčil nákazu.

Tom Parker je bývalým členom skupiny The Wanted, ktorá má na konte aj megahit Glad you came:

Žiaľ, po čase prišiel druhý záchvat a Tom musel byť prevezený do nemocnice, kde mu urobili špeciálne vyšetrenie mozgu, na základe ktorého mu objavili nádor. Spevák síce tušil, že s ním niečo nie je v poriadku, ale takú diagnózu nečakal. „Povedali mi, že je to glióm mozgu v terminálnom štádiu a je neoperovateľný,“ čo ho doslova šokovalo. Pacienti s touto diagnózou majú pred sebou väčšinou iba niekoľko mesiacov života, no napriek tomu sa rozhodol zabojovať. „Takto nepremýšľame a myslieť nechceme. Som v skupine ľudí s rovnakým typom nádoru, ktorým povedali tri mesiace, ale päť rokov od diagnózy stále žijú. Je tu i jeden, ktorému glióm diagnostikovali pred 25 rokmi a je stále nažive,“ prehovorila za speváka jeho manželka.

Tom Parker s tehotnou manželkou Kelsey a ich bábätkom má obrovský dôvod žiť a nevzdáva sa napriek vážnej diagnóze:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Parker (@tomparkerofficial),

Odhodlaný Tom Parker sa v dobrej viere a s pevným odhodlaním zvíťaziť nad chorobou, rozhodol podstúpiť všetky známe spôsoby liečby. Vie, že bez boja to nepôjde, avšak má obrovský dôvod a vôľu žiť čo najdlhšie. Potrebovať ho budú jeho deti, ako aj tehotná manželka Kelsey. Tá mu je zároveň veľkou oporou v boji s vážnou chorobou. Aj vďaka mladému veku a podpore rodiny a fanúšikov sa talentovanému spevákovi šance na dlhší život zvyšujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie