Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Srdcervúce vyznanie! Hviezdny herec poslal odkaz zosnulej manželke!
Zdielať na

Srdcervúce vyznanie! Hviezdny herec poslal odkaz zosnulej manželke!

Archívna reportáž

Aj v Hollywoode sa dá nájsť láska na celý život, napriek tomu, že to nie je veľmi častý jav. Jedným z príkladných manželstiev bolo aj to známeho herca z Pomády, žiaľ, iba do dňa, keď mu manželku vzala zákerná choroba. Láska ale pretrvala.

Herec John Travolta zdieľal na profile sociálnej siete srdcervúci príspevok, v ktorom si pripomenul svoju milovanú manželku Kelly Preston, Tá pohľadala rakovine iba pred niekoľkými mesiacmi, v júli 2020, a v týchto dňoch by oslávila 58. narodeniny.

John Travolta, ktorého preslávili mnohé, dnes už kultové úlohy vo filmoch ako Pulp fiction či Pomáda, si herečku Kelly Preston zobral za ženu ešte v roku 1991. Ich 19 rokov trvajúce manželstvo rozdelila až smrť, ktorú John spolu s ich spoločnými deťmi veľmi ťažko znášajú. Svedčí o tom aj posledný príspevok na Instagrame, ktorý venoval k jej nedožitým narodeninám.

Kelly Preston si zahrala po boku herca Toma Cruisa, taktiež aktívnym scientológom, vo filme Jerry Maguire:

"Všetko najlepšie zlato! Našiel som túto fotku zo svadby mojej mamy a otca. Bolo fajn vidieť vedľa nej tú našu. S láskou, John," píše Travolta pod fotografie svadobných fotiek. Nie je to prvá tragédia v rodine Johna Travoltu, v roku 2009 zomrel jeho 16-ročný syn Jett  na následky zranení spôsobené pádom po jednom epileptických záchvatov. Jett trpel niekoľkými diagnózami ako autizmus či Kawasakiho choroba.

John prostredníctvom Instagramu pripomenul milovanú manželku pri príležitosti jej nedožitých 58. narodenín:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday hon! I found this photo of my mom and dad‘s wedding. It was nice to see ours alongside theirs. All my love, John.

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

​Okrem Jetta má Travolta s manželkou Kelly Preston aj dcéru Ellu Bleu (20) a 9-ročného syna Benjamina. Napriek stabilnému rodinnému životu, bolo okolo rodiny Johna Travoltu vždy množstvo špekulácií. Súviseli s ich členstvom v scientologickej cirkvi, ktorej mal byť John už od roku 1975 dokonca jeden z popredných predstaviteľov.

Niektorí dokonca spájali s ich členstvom aj záhadnú smrť ich syna Jetta, keďže scientológia má údajne veľmi zvláštne názory na postihnutých ľudí a taktiež na poskytovanie prvej pomoci, ak aj na liečbu chemoterapiou a ožarovaním v prípade rakoviny, ktorou trpela aj Kelly. Po jej smrti sa dokonca v kuloároch šepkalo, že John z cirkvi vystúpi, no tieto špekulácie zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie