Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Chce dvojičky! Kedysi škandalózna celebrita ide na umelé oplodnenie, vyberú jej aj pohlavie detí!
Zdielať na

Chce dvojičky! Kedysi škandalózna celebrita ide na umelé oplodnenie, vyberú jej aj pohlavie detí!

Archívna reportáž

Skĺbiť vzdelanie, kariéru či zábavu a zároveň stabilný partnerský vzťah a rodičovstvo je takmer nesplniteľná úloha. Avšak aj ženy túžia po úspechu a finančnom zabezpečení rovnako, ako muži, a dosahujú nemalé úspechy. Neraz sa však stáva, že občas zabudnú na neúprosný čas, ktorý hrá proti nim. Našťastie, v takýchto prípadoch pomáhajú výdobytky vedy a materstvo si môžu bez problémov dovoliť aj dnešné päťdesiatničky. Aj známa dedička hotelového impéria si svoje poslanie nechala na vek tesne pred štyridsiatkou a nedávno aj vysvetlila svoje rozhodnutie.

Modelka a milionárska hviezdička reality šou Paris Hilton (39) v nedávnom rozhovore v podcaste s Marou S. Campo priznala, že s partnerom podstupujú umelé oplodnenie s cieľom počať potomka. Prezradila, že by si priala dvojičky a tiež, že ju s IVF oplodnením oboznámila jej slávna kamarátka Kim Kardashian.

Paris tvorí s Carterom Reumom pár iba niečo vyše roka, no podľa vlastných slov je presvedčená, že konečne našla svoju spriaznenú dušu. Podnikateľ a investor sa taktiež netají tým, že by si dedičku hotelového impéria Hilton zobral rád za ženu a útokom zobrali aj plány na založenie rodiny. Paris je známa svojou otvorenosťou a preto ani téma umelého oplodnenia nezostáva v súkromí ich spálne. V rozhovore prezradila, že sa na odber vajíčok podujala za posledný rok už niekoľkokrát. Na túto procedúru ju nahovorila jej kamarátka Kim Kardashian s tým, že si môže dokonca vybrať dvojičky - chlapca a dievčatko.

Paris porozprávala o svojej snahe o bábätko v podcaste s Marou S. Campo:

"Kim mi o tom porozprávala. Ja som o tom ani len netušila. Som za jej rady vďačná a tiež za to, že ma predstavila jej lekárovi. Podstúpili sme IVF, takže si môžem vybrať aj dvojčatá, keď budem chcieť," prezrádza s entuziazmom a s typickou bezstarostnosťou v hlase dlhonohá blondínka. Avšak jedným dychom priznáva, že je to drsný zákrok, no verí, že to bude stáť za to. Má totiž po svojom boku hotového džentlmena, ktorý jej je nielen oporou, ale po spoločnom dieťatku túži rovnako vrúcne ako Paris.

S partnerom Carterom oslávila Paris nedávno 13 mesiacov vzťahu, vraj sa cíti ako v rozprávke:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

"Carter je môj vysnený muž, je to na sto percent on. Stále spolu hovoríme o našich svadobných plánoch a taktiež vyberáme mená pre naše budúce bábätká," rozplýva sa zamilovaná milionárka.  "Cítim sa pri ňom ako princezná. Verím, že mať vlastnú rodinu a deti je skutočný zmysel života," dodáva s úsmevom Paris, ktorá skutočne azda nikdy nevyzerala lepšie. Zoznam bývalých nápadníkov a partnerov dedičky je pomerne pestrý a dlhý, nájdete v ňom napríklad aj futbalistu Cristiana Ronalda či manžela Cameron Diaz, rockera Benjiho Maddena zo skupiny Good Charlotte, zasnúbená bola dokonca už trikrát. Zvony napokon nezazvonili ani s jedným z jej bývalých snúbencov Jasona Shawa, Parisa Latsisa či Chrisa Zylka. A tak jej mnohí fanúšikovia už konečne prajú pravú lásku a rodinu, po ktorej tak veľmi túži.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie