Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nový moderátorský párik? Jakub Prachař s kolegyňou už hovoria o svadbe!
Zdielať na

Nový moderátorský párik? Jakub Prachař s kolegyňou už hovoria o svadbe!

Archívna reportáž

Hoci sa sympatický herec, moderátor, hudobník a spevák rozhodne nechytá na svoju exmanželku Agátu Hanychovú, čo sa týka pokusov o vzťah, predsa len samota sa nepáči asi nikomu. Od rozchodu v apríli 2019 mal oficiálne len jeden vzťah, s modelkou Denisou Dvořákovou, no ten sa už takmer pred rokom skončil. Odvtedy sa nevyskytla žiadna dáma, s ktorou by sa Jakub ukázal medzi ľuďmi. Možno sa to ale čoskoro zmení.

Niet pochýb, že 37-ročný Jakub Prachař si potrpí na štíhle, krásne ženy. Presne to spĺňa aj česká moderátorka Daniela Písařovicová - štíhla, vysoká, príťažlivá. Má to len jedinú drobú chybičku - od Jakuba je o päť rokov staršia. No rozhodne nejde o tak vysoké číslo, aby stálo za to sa nad takýmto vzťahom s pohoršením pozastavovať. Napokon, to neradno pri žiadnom vzťahu.

Pravdou však je, že láska Jakuba a Daniely je zatiaľ skôr len zbožným želaním jeho fanúšikov, ktorí by mu už lásku dopriali. Jeho exmanželka má aktuálne už piaty vzťah od ich rozchodu, no ako to pri nej býva, ľudia si už dávajú stávky, koľko to teraz vydrží.

Jakuba spájali aj s Dianou Mórovou:

​Daniela a Jakub sa stretli pri nakrúcaní zábavnej relácie a evidentne si padli do oka, píše portál Ahaonline.cz. Najmä Jakub sa okolo moderátorky krútil ako na vohľadoch. Nedbal dokonca zadeliť, že Písařovicová je jeho nová láska, a keď sa vezmú, bude im spolu krásne. Na to obdobne zareagovala aj zvádzaná kráska. "Ja sa teším, naši už idú do Prahy, svadba bude onedlho a myslím si, že pred sebou máme krásny a spokojný život," neuhla pred ponukou, hoci je zrejmé, že šlo len o žart.

Daniela by sa uživila aj ako modelka:

Následne dovysvetlila, ako veľmi vážne to medzi ňou a Jakubom je. "Videli sme sa raz úplne okrajovo v Karlových Varoch a to je celé, vôbec ho nepoznám. Samozrejme, poznám ho ako herca, člena kapely. Je veľký sympaťák, je hrozne vtipný, no to je celé, čo vám zatiaľ môžem povedať," zhrnula Daniela. Pozornému uchu ale neušlo slovo "zatiaľ", a tak klebety o možnej láske ostávajú stále otvorené.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie