Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nové fotky Gottovej najstaršej dcéry vydesili! TAKTO ešte nikdy nevyzerala!
Zdielať na

Nové fotky Gottovej najstaršej dcéry vydesili! TAKTO ešte nikdy nevyzerala!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta nezažíva práve príjemné obdobie. Reč pritom nie je len o posledných týždňoch, ide v podstate už o roky, čo má vážny problém. Predovšetkým je to alkohol a tabletky, ktoré jej viac či menej pravidelne robia spoločnosť. Odrazilo sa to aj na jej zdravotnom stave, ktorý sa teraz zrejme prejavil aj na jej fyzickej podobe.

Dominika Gottová zažíva azda najhorší rok v živote. Po smrti otca, ktorého veľmi milovala, sa rozhodla dodržať sľub, ktorý mu dala, že zmenísvoj život. Odišla od svojho problémového manžela Tima Tolkkiho a začala odznova v rodnej Prahe. Žiaľ, od začiatku sa jej veľmi nedarilo a po pár mesiacoch sa v zlom rozišla s kamarátkou, u ktorej bývala. Tá otvorene hovorila o Dominikinej láske alkoholu, ale aj ukázala kopu fliaš v jej izbe.

Gottová si vtedy prenajala garsónku, no už zakrátko prišli prísne opatrenia a prišla o prácu. V novembri prekvapila náhlym odchodom do Fínska, kde si išla doriešiť rozvod s manželom. No spravila presný opak - rozhodla sa, že mu dá ďalšiu šancu a požiadali o sociálny byt v Helsinkách. Zrejme všetko neprebehlo hladko, lebo pod vplyvom alkoholu sa vraj pokúsila o samovraždu. 

Dominika Gottová sa snažila zarobiť na knihe, ktorej je spoluatorkou:

​Krátko po návrate do Česka prišla ďalšia nepríjemná správa - Dominikin zdravotný stav sa veľmi zhoršil, okrem cukrovky pribudol problém s vysokým tlakom aj s pečeňou. A napokon, milovaná mama Dominiky, 85-ročná Antonie Zacpalová bojuje s covidom, keď sa nedočkala druhej dávky vakcíny. Jednoducho, veľa príjemných vecí sa v Gottovej živote nedeje. Nehovoriac o neustále chýbajúcich peniazoch. A práve tie zrejme boli dôvodom, prečo sa nechala nafotiť v podobe, na akú ľudia v jej prípade nie sú zvyknutí, píše portál Expres.cz.

​Fotky aktuálnej podoby Dominiky Gottovej si môžete pozrieť TU.

Prekvapila tým ale najmä s ohľadom na fakt, že pre svoj vzhľad z leta 2019 odmietla účasť v dokumente o jej otcovi. "Hanbila som sa za seba a nechcem, aby tie zábery niekto videl! Ockovi som síce sľúbila, že v dokumente vystúpim, ale on tiež nebol šťastný z toho, ako vyzerám. Preto som tú zmluvu na zverejnenie záberov nepodpísala," obhajovala vtedy svoje konanie. Teraz vyzerá značne horšie, výrazne opuchnutá, čo obvykle býva príznak problému s vnútornými orgánmi, najmä obličiek a pečene. Rovnako by to ale mohla byť reakcia na niektoré lieky, ktoré dokážu veľmi rýchlo zavodniť organizmus. V každom prípade je zrejmé, že Dominika je na tom zdravotne zle, no evidentne aj finančne, inak by s nafotením série fotiek zrejme nesúhlasila.

Súvisiace články

Najčítanejšie