Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Gottová je zúfalá! Napísala už aj premiérovi Babišovi!
Zdielať na

Dominika Gottová je zúfalá! Napísala už aj premiérovi Babišovi!

Archívna reportáž

Zúfalí ľudia robia zúfalé veci, hovorí sa. Zdá sa, že najstaršia dcéra zosnulého maestra Gotta je už skutočne na dne. Rozhodne aspoň čo sa týka strachu z covidu, ktorý prepukol u jej 85-ročnej mamy Antonii Zacpalovej. AJ preto sa odhodlala k neobvyklému kroku.

V októbri 2019 prišla Dominika Gottová o svojho milovaného otca. Spolu s ňou smútil celý národ, nielen český, ale aj slovenský, nemecký a mnohí ďalší fanúšikovia nesmrteľného Karla Gotta po celom svete. Žiaľ, aktuálne je v situácii, keď sa nesmierne bojí, že osirie, píše portál Blesk.cz. Vzhľadom na vek pani Antonie Zacpalovej sú jej obavy oprávnené.

Pani Antonia má 85 rokov a už nejakú dobu žije v zariadení pre seniorov. Pošťastilo sa jej byť medzi prvými zaočkovanými, no kým sa dočkala druhej dávky, choroba prepukla. Nie je jasné, kde sa nakazila, Dominika tvrdí, že jej test bol negatívny. 

Premiéra Babiša vo vzťahu ku Gottovi spomína Dominika aj vo svojej knihe:

​Jediná dcéra pani Zacpalovej má o milovanú mamu obrovský strach, odhodlala sa preto napísať rovno českému premiérovi Andrejovi Babišovi. "Vážený pán premiér, píšem Vám za všetkých, ktorí majú starších či chorých rodičov. Zožeňte pre nich, prosím, dostatok vakcín, nech dostanú obe dávky očkovania. Moja mama dostala v januári len jednu, ďalšej sa včas pre výpadok dodávky nedočkala a nakoniec sa nakazila covidom-19, s ktorým teraz bojuje. Jej stav nie je dobrý a ja sa modlím, aby som po nedávnej strate otecka neprišla aj o ňu," napísala Gottová v liste predsedovi vlády.

​Babišovi napísala aj preto, že s Gottom mali dobrý vzťah. "Otecko si Vás, pán premiér, veľmi vážil, okrem iného ste sa aj ekonomicky podieľali na niekoľkých jeho turné, čo som už vlani opísala vo svojej knihe, preto sa na Vás s touto akútnou prosbou obraciam. Nejde len o mňa, myslím, že píšem za všetkých, ktorí chcú ochrániť svojich blízkych. Spravte, prosím, so svojím tímom maximum, držím Vám palce," ukončila zdvorilo svoju naliehavú prosbu. Isté je, že ak aj nie pre všetkých, ale pre jej mamu sa azda aj vďaka tomuto listu podarí vakcínu popohnať. Už len treba dúfať, aby pani Zacpalová čo najskôr z choroby dostala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie