Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dominika Gottová je zúfalá! Jej milovaná mama dostala covid napriek očkovaniu!
Zdielať na

Dominika Gottová je zúfalá! Jej milovaná mama dostala covid napriek očkovaniu!

Archívna reportáž

Kedysi úspešná tanečnica a žena, ktorá si dokázala získať priazeň jedného z najslávnejších českých spevákov, dnes bojuje o svoje zdravie. V poslednom období Antonii Zacpalovej na pohode nepridávala ani jej dcéra Dominika Gottová, ktorá sa už dlhodobo pasuje s finančnými problémami a nezvládnutým bojom s alkoholom. Žena, ktorá trávi jeseň svojho života v domove pre seniorov sa navyše nakazila koronavírusom.

Matka najstaršej dcéry českej speváckej legendy Karla Gotta, pani Antonie Zacpalová, bojuje o svoj život v 40-stupňových horúčkach. Podľa denníka Aha! sa vírusu sa nevyhla napriek tomu, že v polovici januára 2020 dostala prvú dávku vakcíny. Iba krátko pred druhou dávkou sa, žiaľ, u 85-ročnej matky Dominiky Gottovej (47) objavili obávané príznaky.

Dominika má celkom pochopiteľne o mamu veľký strach a dennodenne je s pani Antoniou v kontakte. Je to len niečo vyše roka, keď na jeseň 2019 prišla o slávneho otca, o to viac sa desí myšlienky, že by prišla o svoju milovanú matku. "Maminka mala vysoké horúčky. Starajú sa o ňu opatrovateľky. Ak mi odíde, tak to nezvládnem! Bola by som úplne sama, bez materinskej lásky," prezradila pre spomínaný denník zúfalá Dominika a dodáva, že síce jej matku stihli zaočkovať prvou dávkou vakcíny, ale kvôli jej nedostatku musela na druhú dávku čakať.

​Kým sa však pani Antonie druhej dávky dočkala, nevyhla sa zjavne kontaktu s nakazenou osobou. Dominika tvrdí, že tou osobou nemohla byť ona, keďže iba deň pred návštevou svojej mamy mala negatívy test. "Ešte pred pár dňami bola u mňa, ale ja som mala test negatívny. Robili mi ho v nemocnici, kam som šla kvôli veľkému kašľu," domnieva sa Dominika a zároveň sa posťažovala na pretrvávajúce zdravotné problémy. Mamu Dominiky Gottovej si môžete pozrieť v galérii TU.

"Modlím sa, aj keď neverím v Boha, aby prežila!" vyhlásila Dominika, ktorá sa sama pasuje so zdravotnými komplikáciami. Prednedávnom jej lekári zistili vážne problémy s krvným tlakom aj s pečeňou. "Nie je to tak dlho, čo mi odišiel otecko. Mamička musí žiť, prosím!" vyhlásila zúfalá Dominika, ktorá ale podľa jej slov plánuje v Prahe uzavrieť záväzky a opäť odísť žiť do Fínska, rodnej zeme jej manžela Tima. Avšak Dominikine rozhodnutia sa menia celkom často, a tak je možné, že nielen jej zdravotné problémy, ale aj strach o mamu ju opäť prijmú prehodnotiť svoje rozhodnutie opustiť rodnú zem.

Súvisiace články

Najčítanejšie