Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Uväznená na Maldivách! Hviezdna česká moderátorka doplatila na pozitívny test!
Zdielať na

Uväznená na Maldivách! Hviezdna česká moderátorka doplatila na pozitívny test!

Zdroj: instagram/EP

Aj keď na celom svete stále zúri pandémia koronavírusu, mnohí ľudia si nechcú odpustiť cestovanie a aj kopa celebrít odchádza za teplom do exotických krajov. K tým najobľúbenejším destináciám patrí aktuálne súostrovie Maldivy. Tam si užívajú slniečkom vyhrievané dokonalé pláže s bielym pieskom a lagúnami s priezračnou vodou lemované palmami a tropickou vegetáciou. Česká moderátorka Eva Perkausová (26) si však túto krásu užije značne dlhšie, ako chcela a celkom iným spôsobom.

Exkluzívne fotografie v plavkách z pláže jedného z najkrajších rezortov na Maldivách zdieľala v ostatných dňoch aj známa česká moderátorka Eva Perkausová (26) na svojom Instagrame. Táto pôvabná moderátorka uvádza spolu s Romanem Šebrlem Hlavné správy na úspešnej českej súkromnej televíznej stanici. Na Maldivy si šla odpočinúť od pracovného zhonu spolu s priateľom Ivanom Heckom.

Závisť niektorých sa rýchlo premenila na škodoradosť, keď priznala, že sa odtiaľ nemôže dostať v plánovanom termíne kvôli priateľovi. "Zostali sme nedobrovoľne v zahraničí. V utorok sme mali odcestovať späť do Prahy, ale dozvedeli sme sa, že jeden z našich výsledkov je pozitívny na koronavirus," odkázala cez CNN Prima NEWS.

Pozrite sa, ako vyzeralo fotenie krásnej Evy:

Perkausová sa veľmi čuduje, ako je možné, že mal priateľ pozitívny test, keďže ani jeden z nich nemal a nemá žiadne príznaky. "Naopak, máme pocit, že sme načerpali trochu energie, takže nás tá informácia veľmi zaskočila. Ešte viac nás zaskočilo, že nemáme možnosť nechať si urobiť znovu test. Tu sú tak striktné nariadenia, že nám behom 14 dní druhý test skrátka neurobia. A to sme sa snažili vybaviť cez cestovku, cez ambasádu," vysvetľovala ich komplikovanú situáciu moderátorka. Nie všade vo svete je pritom pravidlom, že sa musia turisti testovať pri odchode z dovolenkového pobytu späť do ich domova.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Aj keď mal pozitívny test na covid len jej priateľ, musí zostať v karanténe na Maldivách aj ona, navyše na ich vlastné náklady. Na ďalších dvoch týždňoch v raji by nebolo nič zlé, ak si to mohli slobodne užívať. No nie je to tak. "Je to bez akéhokoľvek pohybu. Dúfajme, že o 14 dní budeme obidvaja negatívni a dostaneme sa odtiaľto," dodala Perkausová. No ako dodala, žiadne veľké utrpenie sa nekoná, hotel im naďalej poskytuje plný servis a priamo pred svojím domčekom na koloch si môže užívať aj slniečko, dokonca sa aj okúpať. Akurát, že budú neplánovane o pár tisíc ľahší. 

Karanténu na Maldivách by prijal asi každý:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

České ministerstvo zahraničia pritom pred cestou na Maldivy varuje. Aj keď je krajina pre zahraničných turistov otvorená, trvá tam stav ohrozenia verejného zdravia kvôli covidu. Turisti s pozitívnym testom a tí, s kým boli v blízkom kontakte, ju nesmú opustiť a musia zostať na vlastné náklady v dvojtýždňovej izolácii. Niektoré poisťovne však vraj ponúkajú nadštandardné poistenie aj pre tento prípad. Aktuálne si krásy súostrovia užívajú aj dve tehotné známe tváre - herečka Patricie Pagáčová a expriateľka Jaromíra Jágra, podnikateľa Veronika Kopřivová.

Súvisiace články

Najčítanejšie