Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Harry po dlhej dobe na verejnosti! Bez rúška, bez čapice, úsmevy na všetky strany!
Zdielať na

Harry po dlhej dobe na verejnosti! Bez rúška, bez čapice, úsmevy na všetky strany!

Archívna reportáž

Obyvatelia a návštevníci Hollywoodu mohli uplynulý piatok vidieť po cestách mekky celebrít brázdiť veľký turistický autobus známy najmä z ulíc Londýna. Takzvaný doubledecker s nápisom Big Bus Los Angeles však viezol na palube vzácneho pasažiera. Na vrchnom poschodí autobusu bez strechy sa ulicami Los Angeles viezol sám britský princ, ktorý mal zjavne veľmi dobrú náladu. Princ občas zvrchu autobusa zakýval okoloidúcim, ktorí sa na tento vzácny výjav pozerali z chodníka.

Britský princ Harry bol nedávno hosťom populárnej show Jamesa Cordena a na netradičnom mieste, na palube doubledeckeru sa porozprávali v uvoľnenej a priateľskej atmosfére. Podľa youtubového kanálu Access nezakrývalo Harryho tvár dokonca ani rúško či šiltovka, a tak sa mohli diváci pozrieť, ako ho život za veľkou mlákou počas uplynulého roka zmenil. 

Všetko nasvedčovalo tomu, že táto vyhliadková jazda bola súčasťou nakrúcania talk show. Princa počas rozhovoru s Cordenom totiž zaberali tri rôzne umiestnené kamery. Autobus okolo poludnia opúšťal štúdiá CBS a hneď sa k nemu pripojil aj policajný sprievod. James Corden a princ Harry sú priateľmi už roky, dokonca tohto slávneho moderátora a jeho manželku Juliu Carey pozval aj na svoju kráľovskú svadbu s Meghan Markle v máji 2018. „Sú priateľmi už dlhé roky a poriadne si to užili. Veľa vtipkovali a stále sa smiali. Urobili si výlet po Hollywoode a James ukázal Harrymu zaujímavé miesta v okolí. Tiež sa porozprávali o Harryho živote v USA a jeho plánoch do budúcnosti,“ prezradil zdroj z okolia štábu.

Pozrite si aktuálne zábery z nakrúcania v autobuse:

Princ Harry sa vďaka nakrúcaniu konečne objavil po dlhej dobe na verejnosti a po prvýkrát si neskrýval tvár rúškom a na hlave nemal žiadnu pokrývku. Bolo vidieť výrazne preriedený vlasový porast na vrchu jeho hlavy, ale po chvostíku, s ktorým ho údajne videl herec Rob Lowe, nebolo ani stopy. Zahliadnuť ho mal prednedávnom v celebritnej štvrti v Montecite, kde princ žije spolu s Meghan v ich luxusnom sídle. Je vzdialený asi hodinu jazdy od Los Angeles a má tam väčšie súkromie ako vo veľkej metropole, ktorú vraj neznáša. Teraz urobil výnimku, ale zjavne si bustour mestom  v spoločnosti s priateľom Cordenom užíval.

James si aktuálne vystrelil počas Super Bowlu zo speváka The Weeknda:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Corden (@j_corden)

James Corden vo svojej show už hostil veľa slávnych hostí, ale vďaka posadnutosti Američanov všetkým, čo má punc výnimočnosti, čo nepochybne skutočný princ má, sa Harry stal jedným z najprominentnejších hostí v jeho programe. Britský princ je v rámci veľkej konkurencie na americkom trhu totiž veľkou zmenou a ozvláštnením. Dalo by sa dokonca s trochu nadhľadu povedať, že je zrejme jedným z najúspešnejších vývozných artiklov Spojeného kráľovstva. Na jeho a Meghaninom PR pracuje v Amerike profesionálny tím, a to celkom sa úspešne. Meghan si tak spolu s ním užíva tohto výsadného postavenia, ktoré by jej v Británii iba ťažko prináležalo. V rodnom Los Angeles je predsa len ako ryba vo vode a aj verejnosť ju vníma oveľa lepšie ako chladní, konzervatívni Briti.

Súvisiace články

Najčítanejšie