Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bábätko je na svete! Po takmer dvoch týždňoch prenášania je Zuzana Norisová dvojnásobná mama!
Zdielať na

Bábätko je na svete! Po takmer dvoch týždňoch prenášania je Zuzana Norisová dvojnásobná mama!

Archívna reportáž

Populárna slovenská herečka, ktorej hviezda vystrelila aj vďaka hlavnej úlohe v megaúspešnom filme Rebelové, je už dvojnásobná mamička. Zuzane Norisovej sa v susednom Česku nielenže podarilo preraziť v silnej konkurencii, ale Prahu si vybrala na dlhé roky aj ako domov. Avšak spolu s partnerom sa rozhodli rodine dopriať súkromie a presťahovali sa späť na Slovensku. Možno aj vďaka ich domčeku na samote "u lesa" sa jej podarilo tehotenstvo takmer počas celého jeho trvania utajiť, prezradilo ju až koncom roka 2020 výrazne vypuklé bruško.

Slovenská herečka a speváčka Zuzana Norisová (42) porodila svojho druhého potomka. Podľa informácií, ktoré priniesol denník Super.cz majú s partnerom, slovenským hercom Ondrejom Kovaľom (41), opäť šťastie na rozkošné dievčatko. K 7-ročnej Julke tak pribudla sestrička s krásnym menom Liliana.

​Zuzana oslávila 24. januára 2021 svoje 42. narodeniny a krátko na to sa dočkala oneskoreného darčeka v podobe druhého potomka. Šťastnú novinku oznámila spolu s fotografiou prostredníctvom sociálnej siete. Dojatie a radosť z narodenia dcérky z vyčerpanej tváre čerstvej mamičky priam srší. Pri pôrode jej bol oporou aj šťastný novopečený otecko.

Zuzana Norisová si zahrala Terezu v muzikály Rebelové, pozrite scénku k populárnej piesni Pátá z roku 2001:

"Ahojte, kamaráti a priatelia, tak dnes cca po 11 dňoch prenášania konečne prišla na svet naša Lilianka Kovaľka! Lili má 3670 g a 51 cm a na svet sa vypýtala o 16 hodine a 6 minúte!" znel nadšený status pod fotografiou, ktorú zavesila na sociálnej sieti. Pod príspevkom sa zišlo množstvo známych aj neznámych ľudí, aby čerstvým rodičom a ich dcérke mohli zapriať všetko najlepšie a najmä veľa zdravia.

Zuzana sa pochválila na sociálnej sieti fotkou priamo z pôrodnej sály:

"Zuzi, zlatíčko, to je nádhera, blahoželám, buďte všetci zdraví a šťastní," napísala jej herecká kolegyňa Michaela Kuklová. Pridala sa aj herečka Kateřina Brožová: "Zuzanka, srdečne gratulujem a prajem zdravie celej rodine." S partnerom Ondrejom Kovaľom žije Zuzana už dlhé roky a majú spolu dcérku Julku. Bývajú na samote neďaleko Bratislavy, avšak Zuzana do susedného Česka chodí často práve kvôli práci, ktorú má ešte stále prevažne v Prahe. Aktuálne to ale už pár mesiacov neplatí a ešte pár iste platiť nebude, keďže na prvom mieste je teraz bábätko.

Súvisiace články

Najčítanejšie