Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Česká herečka síce tajila aj meno ročného syna, ale TÚTO intímnu fotku sa nehanbila zverejniť!
Zdielať na

Česká herečka síce tajila aj meno ročného syna, ale TÚTO intímnu fotku sa nehanbila zverejniť!

Archívna reportáž

Na sociálnych sieťach je možné nájsť aj zopár známych tvárí, ktoré zverejňovaný obsah obmedzujú iba na pracovné záležitosti a rodinu, a svoje súkromie od neho striktne oddeľujú. Napokon, tak, ako každý človek, rovnako aj celebrity majú právo na súkromie, nehovoriac o ochrane súkromia ich najbližších. Česká herečka známa napríklad z trilógie Bobule je kombináciou oboch, keďže so svetom zdieľa každú maličkosť zo života a nemá problém zverejniť aj intímne zábery, no na druhej strane dlho tajila meno a doteraz tají tvár svojho synčeka.

Česká herečka Tereza Ramba (31) na sociálnej sieti zverejnila fotku z toalety, avšak nie je to klasická záchodovka. Mama rok a pol starého chlapčeka na nej pravdepodobne vykonáva potrebu a zdá sa, že otecko bol pohotový a Terezu v intímnej chvíli "cvakol".

Herečka sa však na svojho manžela nehnevala, naopak, záber sa jej natoľko zapáčil, že ho neváhala zdielať na Instagrame. Na fotografii sedí Tereza na toalete a zatiaľ čo jej syn pri nej spokojne parkuje na hračkárskom autíčku. Tradične ho ale nevidno, len zozadu. Iba nedávno vyšlo najavo, ako sa chlapček volá - jeho meno je Mikuláš.

Tereza zažiarila aj ako Klára v komédii Bobule, pozrite si krátky trailer k jeho tretiemu pokračovaniu z roku 2020:

"MATERSTVO. Aj takto to niekedy vyzerá. Posielam pohladenie všetkým mamičkám. Aj záškodníckym oteckom," napísala vtipný komentár k fotke, na ktorej si gestom s dlaňou na čele povzdychla nad touto vtipnou situáciou. "To mamičky zvládnete, a môžem povedať, že keď budete babičky tak ako ja, tak budete mať na záchode vnúčatá s dôležitým oznamom, alebo aspoň potrebou skontrolovať, či je ešte babi nažive," vtipne okomentovala jedna zo starších fanúšičiek obľúbenej herečky. Fotografia pobavila aj mnohé iné sledovateľky Terezy, ale aj mamičky z českého šoubiznisu. Smajlíkami okomentovala záber aj speváčka Ewa Farna, ktorá je mamou ani nie dvojročného Artuša.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Herečku Terezu Rambu môžu diváci poznať z obľúbenej českej romantickej komédie Bobule, kde si zahrala hlavnú postavu vo všetkých jeho troch pokračovaniach. Tereza, predtým známa pod dievčenským priezviskom Voříšková, sa po troch rokoch vzťahu v roku 2019 vydala za tanečníka Matyáša Ramba (29). V tom čase už pod srdcom nosila svojho synčeka Mikuláša, ktorý dnes, podľa príspevkov na sociálnej sieti, robí obom rodičom život oveľa zábavnejším.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie