Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bagárová prekvapuje - za svokrovcami letieť s Rumiou nechce, na dovolenku v pohode?!
Zdielať na

Bagárová prekvapuje - za svokrovcami letieť s Rumiou nechce, na dovolenku v pohode?!

Archívna reportáž

Monika Bagárová tvorí pár so zápasníkom Makhmudom Muradovom už niečo vyše dva roky a medzičasom sa im podarilo stať aj rodičmi dcérky Rumie. Mach, ako ho všetci volajú, je pôvodom z Uzbekistanu, jednej z bývalých republík Sovietskeho zväzu. Nepochybne aj veľka vzdialenosť od Monikinho rodného Česka je za tým, že svojich nádejných svokrovcov ešte nevidela.

Monika Bagárová skočila do vzťahu s Makhmudom Muradovom poriadne po hlave. Pár týždňov pred Vianocami 2018 sa dali dokopy, o rok nato už čakali bábätko. Ona hviezda popového neba, on známy bojovník v ringu. Napriek celebritnému pozadiu ale žijú až prekvapivo pokojným životom bez akýchkoľvek škandálov. 

Mach práve oslávil 31. narodeniny, Monika má o päť rokov menej, ich Ruminka je na svete už vyše osem mesiacov. Už dávno nie je žiadny novorodenec, no jej starí rodičia z Uzbekistanu ju ešte nikdy nevideli. A nielen to - osobne sa s nimi nikdy nestretla ani Monika.

Vypočujte si jeden z Monikiných duetov:

Prahu a Uzbekistan delí 5000 kilometrov. Štát v Strednej Ázii hraničiaci napríklad s Afganistanom či Kazachstanom nie je klasickou turistickou destináciou, hoci je to nepochybne krásna krajina s obrovským prírodným bohatstvom, ale napríklad aj s prekrásnym mestom Samarkand, ktoré je pre muslimov po Mekke druhé najvýznamnejšie. No pre bežného stredoeurópana ide o pomerne neznámy kus sveta. Aj tak ale niektorých fanúšikov Monika zaskočila informáciou, že sa radšej vyberie do Dubaja, ako za starými rodičmi svojej dcéry.

Monika s Machom tvoria idylický pár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

No na otázku, prečo je ale Rumia dosť veľká na cestu na dovolenku, ale primalá na Uzbekistan, má Monika jasnú odpoveď. "Do Uzbekistanu sa letí s prestupom a je to dlhá, náročná cesta, kde by sme potom museli ísť ešte sedem hodín autom do mesta, kde žije babička a deduško," objasnila Bagárová. Pravdou je, že do Dubaja letí pohodlný priamy let a po pár hodinách sú rovno v pohodlí hotela. "Uvidíme, ako Ruminka zvláda cestovanie a ako vôbec dáva lietadlo. Sama som z toho nervózna, ale verím, že to bude ok," opísala svoje pocity mama dievčatka. V neposlednom rade netreba zabúdať na pandémiu a ešte stále nie celkom ideálne podmienky na cestovanie. Je možné, že keď sa situácia stabilizuje, o pár mesiacov bude Uzbekistan a jeho hlavné mesto Taškent destináciou, kam sa Monika s rodinou konečne vyberie.

Súvisiace články

Najčítanejšie