Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Gottova dcéra Charlotte si založila profil na sociálnej sieti a spôsobila poriadny rozruch!
Zdielať na

Gottova dcéra Charlotte si založila profil na sociálnej sieti a spôsobila poriadny rozruch!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v susednom Česku sa rodí nová ikona sociálnych sietí. A nie je to vôbec prekvapivé, keďže má všetky predpoklady inšpirovať nielen mnohých mladých ľudí, ale aj rozvíriť vody hudobného šoubiznisu, tak ako to mala v pláne kedysi aj jej mama. Okrem prirodzenej krásy a mladosti oplýva táto speváckym talentom a toto všetko ešte podčiarkuje aj jej silný rodokmeň. O slovo sa totiž hlási 14-ročná dcéra českej speváckej legendy Karla Gotta.

Dcéra českej legendy si založila vôbec svoj prvý účet na sociálnej sieti a už útočí na otcove rekordy v sledovanosti. Charlotte Elle Gottovej (14) stačilo pridať prvý a zatiaľ jediný príspevok a na konte jej za 24 hodín pribudlo vyše 80-tisíc sledovateľov.

Mladučkú Charlotte doteraz na sociálnych sieťach reprezentovala iba jej mala Ivana, aj to iba veľmi sporadicky. Tá má v správe všetky oficiálne účty svojho nebohého manžela Karla Gotta a je známa aj tým, že súkromie svojej rodiny si úzkostlivo stráži. Napokon, od smrti českého slávika v roku 2019 sa o svojich dcérach zmienila Ivana iba minimálne, väčšinu príspevkov venovala najmä propagácii pripravovaného filmu o manželovi s názvom Karel, alebo knihe. Avšak Charlotte je už dnes veľká slečna a odopierať zábavky, ktoré k jej veku patria, jej azda nechce ani samotná Ivana. Na Instagram, kde si zvolila skrátenú prezývku "Char", zavesila prvé fotky a zdá sa, že už v mladom veku presne vie ako zaujať.

Charlotte Gottová si získala srdcia fanúšikov aj vďaka dojímavému duetu s otcom s názvom Srdce nehasnou:

Jemná brunetka totiž prekvapila najmä svojím imidžom a zdá sa, že fanúšikovia môžu na plaché malé dievčatko zabudnúť. Dnes je z Charlotte mladá slečna a podľa toho aj zapózovala na prvých záberoch. Moderné rifľové nohavice s vysokým pásom v kombinácii s hnedým "crop topom" odhalili jej štíhly driek, no zároveň nepôsobia nijak vyzývavo. Napriek tomu však zamedzila "lajkovanie" aj komentovanie príspevku, čo je vzhľadom na vzmáhajúcu sa kultúru "hejtu" na sociálnych sieťach celkom pochopiteľné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa char ? (@charlotte_gottova)

Charlotte to však veľmi pristane a zdá sa, že je dokonalou kombináciou svojich rodičov. Po slávnom otcovi zdedila hlboké modré oči a tajomný úsmev, po mame zas súmernú tvár a lícne kosti. Zaujímavosťou je, že oficiálne stránky Karla Gotta, ktoré spravuje práve Ivana, majú takmer o polovicu menej sledovateľov ako Char za jednu noc. Po smrti Gotta totiž jeho oficiálny profil Instagram zablokoval a nový účet, ktorý založila Ivana, už ani zďaleka toľko fanúšikov neprilákal. Avšak to, či je profil Charlotte skutočne založený dcérou českého slávika, alebo iba nejakým nadšeným fanúšikom, zatiaľ jasné nie je. V každom prípade sa určite už teraz mnohí fanúšikovia tešia na jej ďalší príspevok.

Súvisiace články

Najčítanejšie