Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vozidlo z budúcnosti! Spevák ukázal svetu miliónové auto, aké nemá NIKTO iný!
Zdielať na

Vozidlo z budúcnosti! Spevák ukázal svetu miliónové auto, aké nemá NIKTO iný!

Archívna reportáž

Mladý spevák kanadského pôvodu, ktorý už v tínedžerskom veku vypredával najväčšie koncertné haly na svete, na skromnosť iste neumrie. Justin Bieber rád ukazuje, ako si vie užívať obrovskú kopu peňazí, ktorú získal počas jeho oslnivej hudobnej kariéry. Zdá sa, že sa zatiaľ nemusí obávať, že by mu zdroje zárobkov vyschli. Okrem koncertov a albumov mu slušne zarába aj vlastná značka oblečenia. Aj preto sa nebojí vyhodiť priam nehorázne čiastky za výstrednosti rôzneho druhu.

Najnovšou zábavkou speváka Justna Biebera (26) bola nedávna kúpa extravagantného automobilu, s ktorým sa ihneď popýšil aj na verejnosti. Už len spojenie jeho mena so značkou Rolls-Royce zaváňa kvalitou a luxusom, a tiež napovedá, že to nebola žiadna lacná kúpa.

Spolu s manželkou Hailey sa Justin len nedávno previezol s novým výstredným úlovkom po uliciach kalifornskej Santa Monicy ležiacej na brehu Tichého oceána neďaleko Los Angeles. Znalci vedia, že sa jedná o futuristickú prestavbu kupé Rolls-Royce Wraith z dielne West Coast Customs a podľa expertov jasne odkazuje na futuristický dizajnový koncept 103EX, ktorý predstavila v roku 2016 samotná automobilka Rolls-Royce. Tento koncept mal vtedy reprezentovať výzor elektromobilov po roku 2040. A vraj je tento nový automobil Justina Biebera jediný exemplár na celom svete, čo sa vo svete milovníkov jedinečných automobilov veľmi počíta. 

Justin Bieber si zarobené peniaze užíva rád, nedávno investoval do tohto futuristického modelu Rolls-Royce:

Kto sa vyzná do technických detailov a tajov automobilov si iste všimol, že je tento model robustnejší ako bol pôvodný. Obe strana luxusného automobilu museli byť výrazne vytiahnuté kvôli novým krytom, pod nimi sa tiež zväčšil priestor na lepšie zabezpečenie pohybu kolies. Model má vzadu dva masívne výfuky, čo by malo znamenať, že je poháňaný klasickým motorom. Avšak v dnešnej dobe neobmedzených technických možností je podľa niektorých expertov možné, že výfuky sú iba „na oko“ a motor má v skutočnosti elektrický pohon. Ten šetrí ovzdušie a mnohí tvrdia, že práve v elektrických autách je budúcnosť.

Justin Bieber však nezaháľa, za jeho peniazmi sa neskrýva iba talent a šťastie, ale aj roky driny a mnohých pádov. Pre fanúšikov vytvára nielen hudbu, ale aj vlastnú kolekciu oblečenia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Cena tohto luxusného modelu auta aj s jeho úpravami sa odhaduje na zhruba 770 000 eur. Skutočnú cenu však pozná len sám spevák a predajca auta. Možné je ale aj to, že za reklamu, ktorá pri Justinových 162 miliónoch sledovateľov na sociálnej sieti nie je vôbec zanedbateľná, dostal spevák slušnú zľavu. Nech je však cena auta, ktorú Bieber zaplatil akákoľvek, isté je, že si tento futuristický model spevák spolu s partnerkou skvelo užívajú a radi sa pritom nechajú obdivovať fanúšikmi. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie