Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hrozivá nehoda počas nakrúcania! Hviezdu zasiahli pri explózii črepy do tváre!
Zdielať na

Hrozivá nehoda počas nakrúcania! Hviezdu zasiahli pri explózii črepy do tváre!

Archívna reportáž

Aj keď sa môže zdať byť herectvo práca snov, nie je to vždy tak. K divákom sa vždy dostanú až dokonalé zábery, tie najlepšie scénky spolu s efektami. Avšak počas niekoľkomesačného nakrúcania príde obvykle k mnohým, často zábavným, no aj nebezpečným situáciám. Takú si na vlastnej koži si vyskúšala pri nakrúcaní očakávaného filmu Don´t look up aj známa oscarová herečka.

Americká herečka Jennifer Lawrence (30) sa podľa informácií portálu The Sun nepríjemne zranila pri výbuchu plynu počas nakrúcania filmu z dielne známej strímovacej spoločnosti. Črepiny, ktoré sa uvoľnili pri výbuchu mali údajne poraniť herečku na tvári a zasiahnuť aj jej oko.

Vo filme si Jennifer zahrá po boku ďalšieho oscarového herca, Leonarda DiCapria, či populárnej speváčky Ariany Grande. Nie je známe či sa zranili aj iní členovia štábu, avšak zdroj potvrdil, že herečka bola ošetrená a je našťastie v poriadku. "Tá explózia bola pripravená na jeden z kaskadérskych kúskov, pri ktorom sa malo rozbiť sklo," prezradil nemenovaný zdroj bližšie detaily incidentu. V scénke mal niekto do okna hodiť smetný kôš, a rozbité sklo z neho následne skrížilo cestu aj Jennifer, fotografie z momentov po nehode si môžete v galérii TU.

Pozrite si prvé zábery pripravovaného filmu Don´t look up:

Film Don´t look up, ktorý sa momentálne nakrúca v americkom Bostone bol prerušený a s výrobou sa pokračovalo až na druhý deň, keď si boli tvorcovia istí, že na herečkinej tvári nezanechal nijaké vážne následky. Navyše bolo nutné zaistiť všetky kaskadérske komponenty tak, aby sa podobný incident, ktorý by mohol mať aj vážnejšie následky, už nezopakoval. Jennifer Lawrence si po boku Lea DiCapria zahrá jednu z dvojice astronómov, ktorí vďaka svojej práci poznajú hrozivé tajomstvo a rozhodnú sa ho vyzradiť verejnosti. Do planéty má totiž už o 6 mesiacov naraziť meteor, ktorý ľudstvu nedáva žiadne nádeje.

Diváci sa okrem zvučných hereckých mien pozrú aj na herecké umenie popovej hviezdičky Ariany Grande:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

​Nejde pritom o prvé prerušenie nakrúcania očakávaného filmu, ktorý tvorcovia pod taktovkou režiséra Adama McKaya napriek hrozivému scenáru označujú ako komédiu, či politickú satiru. Tak, ako mnohé iné filmy, ktoré sa nakrúcali v roku 2020, aj produkciu tejto snímky pred niekoľkými mesiacmi prerušila pandémia koronavírusu a s ňou spojené prísne opatrenia.

Okrem spomínaných oscarových hercov si v snímke zahrá aj hviezdna Cate Blanchett, Meryl Streep, Chris Evans, Matthew Perry alias Chandler zo seriálu Priatelia, či mladučká popová hviezdička Ariana Grande. Presný dátum premiéry ešte nie je zverejnený, ale tvorcovia sľubujú, že filmu plného hviezd sa diváci dočkajú už v roku 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie