Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce tvrdenie nahnevaného Jágrovho synovca: Chce, aby pre neho ľudia robili len za stravu!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie nahnevaného Jágrovho synovca: Chce, aby pre neho ľudia robili len za stravu!

Archívna reportáž

Dlhotrvajúca stopka pre protipandemické opatrenia hodila na kolená nejedného súkromníka, a to vrátane tých najúspešnejších celebrít. Nedarí sa veľmi ani hokejovému klubu Rytířu Kladno vo vlastníctve hokejovej legendy Jaromíra Jágra. A to je častý dôvod na spory, ktoré by azda inak nevznikli. Jaromír Jágr dokonca vyvolal nezhody v rámci svojej rodiny, keď mal výhrady voči práci jeho PR marketingového manažéra Jiřího Kalla, jeho synovca. Ten sa nakoniec sa koncom minulého roka rozhodol z firmy svojho strýka odísť.

Jiří Kalla už so slávnym strýkom Jaromírom Jágrom (49) nekomunikuje a hľadá si iné pracovné uplatnenie, píše portál Expres.cz. Cíti sa ukrivdený, dlhé roky stál na čele Rytířů Kladno a po návrate strýka sa stal jeho PR a marketingovým manažérom. Problém vraj nastal odvtedy, keď sa Jágr začal obklopovať ľuďmi, ktorí mu vraj klamú, svoju vlastnú rodinu začal celkom ignorovať a jemu dokonca prestal aj dôverovať.

Jiří Kalla si posťažoval: "Tá strata dôvery nebola z mojej strany, ale z jeho strany. Každý sa na to môže pozerať rôzne, ale myslím si, že rodina je to najcennejšie, čo máme, a myslím si, že je to najviac, čo by sme si mali ceniť. Pokiaľ neveríme rodine, komu by sme v dnešnom svete mali veriť?“ Keď sa najväčšia česká hokejová hviezda vrátila pred časom z NHL späť do rodného Kladna, prišli aj veľkí sponzori a hokejový klub sa mu tak podarilo postaviť opäť na nohy. Kallove problémy začali tým, že po čase všetky problémy a chyby sa odrazu začali hádzať na neho a strýko si od neho nenechal nič vysvetliť.

Jágr sa ukázal aj v jojkárskom Siedmom nebi:

​Spočiatku Kalla nechápal, prečo sa to deje. "Ja sám som to netušil. Postupne sa ale ku mne dostávali informácie o tom, čo som neurobil. A to bol posledný bod, keď som si povedal, že tam nemusím byť. On sa obklopil ľuďmi, ktorí ho tľapkajú po ramenách. On je hrdý a snaží se zachovať svoje ja, preto sa na problém nepozrie zblízka a nechce ho ani vidieť...," snaží sa Kalla vysvetliť situáciu. Chcel by sa so strýkom stretnúť a povedať mu pravdu, ale nedá sa. "Z jeho strany nebol absolútny záujem. Z jeho strany je tam stopka. Ja som pritom otvorený čomukoľvek... Ja si novú rodinu nevytvorím, nového strýka si neurobím. Je to na ňom, či prehltne tú svoju hrdosť," podáva Kalla symbolicky zmierlivú ruku Jágrovi.

Hoci oslávi Jágr o rok päťdesiatku, stále hrá naplno:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

No v rozhovore si dovolil do strýka aj rypnúť: "On si myslel, že je stredobodom vesmíru, že sa všetko točí okolo neho, prečo by ho niekto mal opúšťať. Zároveň neviem, prečo si myslel, že pre neho pracovať je niečo extra. Dokonca jeho slová sú, že by pre neho mali ľudia pracovať za stravu. To v práci niekoľkokrát padlo". A zároveň dodal, že sa takto zachoval vraj aj k človeku, ktorého on sám predtým prehováral, aby Rytířům Kladno pomohol. "Deväťdesiat percent ľudí na kladnianskom zimáku si hľadá novú prácu... Vymizlo už to, že pracujem pre Jaromíra Jágra, pre legendu. Mrzí ma to. Je to moja rodina. Chcem, aby to bolo všetko v poriadku. Začína to a končí to u neho," uzavrel nepríjemnú tému Kalla. Jarda sa z toho ale iste nebude radovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie