Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdnej herečke praskli nervy a odkazuje mužom: Ženy sú vám ho*no dlžné!
Zdielať na

Hviezdnej herečke praskli nervy a odkazuje mužom: Ženy sú vám ho*no dlžné!

Archívna reportáž

Predstaviteľka krásky po boku agenta 007 z bondovky "Dnes neumieraj" je síce krásna, úspešná a bohatá, ale zdá sa, že v šťastie v láske ju celý život obchádza. Skúsila šťastie po boku niekoľkých partnerov, trikrát sa dokonca vydala a s dvomi z jej mužov má aj deti. Avšak každý pokus o harmonický vzťah po pár rokoch stroskotal a žiadny muž nebol tým pravým. Z neúspechu však viní jej partnerov, ktorých v nedávnej reakcii na istého fanúšika označila ako "nesprávnych".

Herečka Halle Berry (54) sa nedávno na sociálnej sieti nechala uniesť a v reakciách na ostré a miestami nespravodlivé komentáre fanúšikov o jej neschopnosti vydržať po boku jedného partnera, označila svojich ex za "nesprávnych" mužov, ktorých nemienila trpieť. Zdá sa však, že v zuboch má najmä otca svojej staršej dcéry, ktorého požiadavky na výživné dokonca označila za vydieranie.

Krásna americká herečka, ktorú okrem bondovky preslávila aj séria úloha Catwoman či rola Storm v X-menoch nedávno pridala na Instagram príspevok s textom "Ženy sú vám ho*no dlžné" a zrejme tým narážala na svojho ex, kanadského modela Gabriela Aubryho. Avšak feministicky ladený príspevok rozvíril celkom prudkú debatu. Kým mnohé fanúšičky aj priateľky spomedzi známych tvárí, ako napríklad Chrissy Teigen jej príspevok oslavovali do nebies, našli sa aj kritci,  samozrejme, prevažne z radov mužov. "Stojí ma každý deň veľa sily platiť mu. A myslím si, že to nie je správne a je to vydieranie," vyjadrila sa ku komentáru fanúšika, ktorý inému vysvetľoval, že Halle platí alimenty bývalému, ktorý sa ju v minulosti dokonca neštítil nazvať rasistickým slovom na N. Iní ju zas obvinil, že problém bude asi v nej, keď si nie je schopná udržať aspoň jedného partnera. "Kto povedal, že si chcem ponechať nesprávnych mužov? Určite nie," odsekla.

Pripomeňte si scénku z bondovky Dnes neumieraj, ktorou sa Halle dostala medzi najsexy ženy sveta:

Avšak neskôr sa rozhorčená Halle o svojich pocitoch a názoroch rozpísala oveľa obšírnejšie. "Pokiaľ ide o výživné na deti, mám pocit, že k tomu mám čo povedať, nakoľko ich sama platím už 10 rokov. Mám pocit, že je veľmi nesprávne, ak musí žena alebo muž platiť druhému rodičovi doplatok, ktorý je oveľa vyšší, ako sú potreby spoločného dieťaťa. Rozumiem, že niektorí rodičia (muži alebo ženy) môžu skutočne potrebovať pomoc. Avšak mám za to, že v dnešnej modernej dobe sú muži aj ženy zodpovední za to, aby sa finančne postarali o svoje deti, tvrdo pracovali a vynaložili na to všetko úsilie," vysvetlila Halle svoje pohnútky a iba ťažko s ňou nesúhlasiť. Tiež sa vyjadrila, že nesúhlasí s tým, ako sú nastavené niektoré zákony, keď je ľuďom dovolené používať deti ako zámienku na získanie zdrojov, ktorými si hradia svoj luxusný životný štýl. Naráža azda na skutočnosť, že si jej podarený ex od rozvodu nenašiel poriadnu prácu a žije prevažne z toho, čo mesačne utŕži na alimentoch od slávnej herečky.

Halle sa nechala uniesť komentármi a jasne vyjadrila svoj názor na mužov ako je jej ex, Gabriel Aubrey:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry a 44-ročný kanadský model Gabriel Aubry sa do seba vášnivo zamilovali ešte v roku 2006 a niet sa čo čudovať, bol z nich mimoriadne krásny pár. Plavý modrooký model a čokoládová kráska pôsobili navonok kontrastne, no fyzicky tvorili dokonalý celok. O dva roky neskôr prišla na svet ich dcérka Nahla (12) no ani ona nedokázala udržať rozdielne povahy svojich rodičov a ich 9-ročný vekový rozdiel v harmónii. Ich rozchod v roku 2012 bol skutočne nepekný, napriek tomu, že sa ešte na začiatku zastrájali, že kvôli dcérke ostanú ich vzťahy korektné. Problémom boli peniaze a s tým súvisiaca starostlivosť o dcéru. Mladý model totiž od Halle požadoval miliónové odškodné a horibilnú sumu na alimentoch na dcéru, ktorú mali v striedavej opatere.

Zdá sa, že rany sa nezahojili dodnes, najmä potom, čo herečka navrhla znížiť alimenty zo 16-tisíc dolárov na dnešné necelé 4 tisícky. Svoje konanie obhájila tým, že model sa spolieha na jej peniaze a nehľadá si žiadne zamestnanie. Herečka má okrem dcéry aj 7-ročného syna Macea s hercom Oliverom Martinezom. Manželstvo s ním síce v roku 2019 po troch rokoch taktiež stroskotalo, no na jeho adresu sa nijak negatívne nevyjadruje. Momentálne herečka už viac ako pol roka randí s 50-ročným hudobníkom menom Van Hunt.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie