Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Valentínske zásnuby Haberu a Peštovej?! Fanúšikovia čítajú odkaz jasne!
Zdielať na

Valentínske zásnuby Haberu a Peštovej?! Fanúšikovia čítajú odkaz jasne!

Archívna reportáž

Aj keď vačšina párov zvykne spečatiť svoju lásku sľubom manželským, stále je mnoho takých, pre ktorých je svadba prežitok a rozhodnú sa žiť "na divoko". Jednými z preborníkov takéhoto typu spolužitia je v Česku a na Slovensku populárny spevák s ostrým jazykom a jeho partnerka, svetoznáma česká modelka. Napriek tomu, že Paľo Habera a Daniela Peštová majú spolu dve deti, za dve desiatky rokov vzťahu sa ešte stále nerozhodli postaviť sa pred oltár. Ich vzťah je napriek tomu stabilný, harmonický a podľa fotografií na sociálnych sieťach aj stále plný nehy a lásky.

Spevák Paľo Habera na sociálnej sieti zverejnil pri príležitosti sviatku všetkých zaľúbených veľavravnú fotgrafiu so svojou partnerkou. Modelka Daniela Peštová, s ktorou tvorí pár už dlhých 20 rokov, ukázala na svojej ruke prsten, ktorý by sa podľa veľkosti a vzhľadu dal pokojne nazvať aj zásnubným.

Azda neprešiel rok, kedy by sa zvedaví fanúšikovia či novinári nespýtali na to, či sa Daniela a Paľo už chystajú vstúpiť do chomúta. Avšak podľa ich spokojného a harmonického spolunažívania by sa zdalo, že to k životu nielenže nepotrebujú, ale ani nemajú v pláne. No posledná fotografia, ktorú pridal populárny líder kapely Team na svoj instagramový profil by mohla azda naznačovať, že Valentín 2021 sa mohol niesť aj v duchu zásnub. Tak to aspoň vidia niektorí fanúšikovia.

Pred dvoma rokmi sa šepkalo, že aj ich vzťah prechádzal menšou krízou, keď sa Daniela s deťmi odsťahovala do Ameriky. Našťastie, turbulenté obdobie ich láska prežila:

"Krásny Valentín, LoLu!" napísal stručný, no vystižný popis pod valentínske selfie, ktoré zachytáva usmiateho Paľa a Danielu, ktorá sa koketne dotýka svojich plných pier. Avšak viac ako tie zaujali divákov masívne šperky na prsteníku 50-ročnej krásky. Daniela, ktorá je známa tým, že sa výraznými šperkami iba málokedy ozdobí, sa na fotke tvári tajomne a je jasné, že krásny zlatý prsteň s drahými kameňmi neukazuje iba náhodou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Fanúšikovia sa ich spoločnej fotgrafii nesmierne potešili, čo netajili ani vo svojich komentároch. "Veľmi Vám to pristane. Ste najkrajší pár s tým najkrajším úsmevom," alebo "Konečne si niečo pridal aj ty. Krásneho Valentína Vám želám," zneli príspevky po fotografiou. Aj samotná modelka okomentovala spoločnú fotografiu emotikonom so srdiečkom. Nuž, iba oni sami vedia, čo sa v deň zaľúbencov skutočne odhoralo, a či je prsteň "iba" romatickými darom, a či prísľubom už dlho očakávanej svadby jedného z najstabilnejších párov česko-slovenského šoubiznisu.

Súvisiace články

Najčítanejšie