Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Už aj ona podľahla botoxu?! Kráska tvrdí, že je to niečo úplne iné!
Zdielať na

Už aj ona podľahla botoxu?! Kráska tvrdí, že je to niečo úplne iné!

Archívna reportáž

Estetické úpravy nie sú dnes už medzi ženami, ale aj u niektorých mužov ničím výnimočným a medzi celebritami to platí dvojnásobne. Avšak iba máloktorá známa tvár sa ku skrášľeniu prizná a radšej nechá svojich fanúšikov v domnienke, že sa zázračná premena udiala zo dňa na deň. Aktuálne sa však veľmi kuriózna situácia skutočne stala známej modelke, doslova z hodiny na hodinu sa jej beztak plné pery ešte viac nafúkli a poriadne ju vydesili.

Modelka Chrissy Teigen (35) sa na sociálnej sieti fanúšikom zverila s nepríjemnou skúsenosťou so silnou alergickou reakciou. Tá mala za následok, že jej napuchli pery do obrích rozmerov a kráska z Victoria's Secret vyzerala ako po skutočne nevydarenom zákroku výplne pier. 

Chrissy Teigen patrí medzi známe tváre, ktoré sociálne siete využívajú skutočne naplno a s fanúšimi prežíva takmer každú udalosť vo svojom živote. Za svoju otvorenosť a úprimnosť si získala za ten čas množstvo fanúšikov, ale aj kritikov, a práve tým toto video venovala. Modelka sa alergickej reakcie najprv poriadne vyľakala, no zdá sa, že ešte viac ju trápila verejná mienka. Aby sa totiž vyhla prípadným dohadom o tom, že podstúpila zväčšeni pier, ukázala svoje pery v detailných záberoch na instastories a vinníka našla v chutnom citrusovom ovocí.

Chrissy sa opäť podelila s trápením s fanúšikmi:

"Aj tak si mnohí budete myslieť, že som si dala vyplniť pery, ale nedala som si, a určite nie od včerajšieho večera," hovorí Chrissy vo videu a otŕča skutočne bolestivo vyzerajúci opuch na spodnej pere. "Dala som si kúsok pomaranča, snažila som sa ho ošúpať a asi na ňom musel byť nejaký pesticíd, alebo niečo," hovorí na videu s úsmevom podobným skôr smiešnej grimase. Nasleduje detailný záber na jej pery, ktoré jemne stláča svojimi prstami, čím chce demonštrovať neprirodzený opuch, ktorý jej spôsobila neznáma látka na kôre pomaranča. "Och, je to dosť tvrdé. Pozrite sa ako sa to odráža," pichá prstom do pery a zabáva sa na čudnom pocite na jej perách. V neskoršom videu už priznáva, že jej opuch už vyšiel aj na hornú peru a nos. 

​Chrissy Teigen okrem zábavných a príjemných momentov so svojimi fanúšikmi zdieľa aj tragické chvíle. So svojím manželom a otcom jej dvoch detí, spevákom Johnom Legendom, prišli v septembri o svoje tretie bábätko, a to vo vysokom štádiu tehotenstva. Chrissy vtedy prelomila tabu o neželaných potratoch a psychike matiek v týchto ťažkých životných situáciách, čím chcela pomôcť mnohým ženám s podobným osudom sa s krutým osudom lepšie vyrovnať. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie