Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Potvrdené! Meghan a Harry čakajú druhé bábätko!
Zdielať na

Potvrdené! Meghan a Harry čakajú druhé bábätko!

Archívna reportáž

To, o čom sa špekulovalo pomaly od narodenia Archieho v máji 2018, sa práve potvrdilo. Po smutnom zážitku potratu sa Meghan prehupla do štádia tehotenstva, keď sa už správu nebáli zverejniť.

Ľudia už dlho zvedavo číhali, kedy sa Meghan začne črtať rastúce bruško. Ako sa sama priznala, minulý rok v lete okúsila trpkú skúsenosť straty bábätka, keď v ranom štádiu tehotenstva potratila. Azda aj preto boli teraz s Harrym veľmi opatrní a dali si poriadne načas, kým novinu oznámili svetu.

Radostnú správu zverejnili prostredníctvom krásnej čiernobielej fotografie, ktorú spravila ich kamarátka Misan Harriman. Z fotografie priam sála láska a je zrejmé, že pár si slobodu skutočne užíva - malým dôkazom sú aj Harryho bosé nohy, takže o typickej strojenosti bežnej v kráľovskej rodine nemôže byť reči.

Príchod Archieho bol veľká udalosť, pár vtedy podozrievali z utajovania jeho narodenia:

​"Môžeme potvrdiť, že z Archieho bude veľký brat. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú veľmi šťastní, že čakajú druhé dieťa," vyjadrila sa hovorkyňa páru pre People.com. Bližšie informácie nepridali, podľa veľkosti bruška by sa dalo odhadovať, že môže ísť aj o siedmy mesiac, bábätko sa teda narodí s najväčšou pravdepodobnosťou na jar, možno práve okolo narodenín Archieho, ktoré slávi 6. mája.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie