Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovské sklamanie Celeste Buckingham po otrasnom vyjadrení: Asi už nie som vítaná!
Zdielať na

Obrovské sklamanie Celeste Buckingham po otrasnom vyjadrení: Asi už nie som vítaná!

Archívna reportáž

Talentovaná speváčka Celeste Buckingham si už niekoľko mesiacov užíva krásy a priaznivé podnebie krásneho ostrova Madeira. Žijú tam jej rodičia a vzhľadom na zúriacu pandémiu a nemožnosť koncertovať nemalo pre Celeste zmysel, aby ostávala zatvorená v byte v Bratislave. To ale neznamená, že je celkom odpojená od fanúšikov a diania u nás. Žiaľ, aktuálne opäť narazila na smutnú realitu niektorých ľudí.

Celeste Buckingham s dokonalo premiešanou krvou patrí medzi krásky krv a mlieko. Táto skutočne krásne ženská žena ale mala prekvapivo so svojím vzhľadom problém. A nie malý. Obrovský tlak šoubiznisu a verejnosti na dokonalosť umelcov je neznesiteľný a na citlivejšie povahy môže mať až ničivé následky. Aj Celeste sa "týrala" šialenými diétami, len aby vyhovela spoločnosti a potlačila svoju prirodzenú podobu.

Speváčka sa rozhodla nemlčať a minulý rok priznala, čo so sebou stvárala. Posledné mesiace som opäť padla do svojich predošlých zlozvykov. Úprimne, chvíľu som hladovala a dúfala som, že schudnem. Potom som si uvedomila, že to je blbosť, tak som začala cvičiť, no tým spôsobom, že som niekoľkokrát mala pocit, že odpadnem od únavy. Keď som to už nedávala, tak som sa vyhýbala zrkadlám a vonkajšku, aby som sa nemusela obliekať a riešiť čo na seba, aby som nemala potom polhodinové depky pre to, že rifle spred troch rokov mi už nesedia," úprimne sa zdôverila speváčka.

"Dlho bojujem s tým, ako vyzerám. Viem, že to je blbosť. Viem, že mne a mojím blízkým je jedno koľko vážím a ako vyzerám. Ale napriek tomu, že viem, že mám zdravotné problémy, ktoré obmedzujú môj metabolizmus a po prežití vážnej choroby spred 3 rokov, som stále na seba neskutočne, priam nespravodlivo prísna. Tým chcem len odkázať toto: Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte a koľko meriate, či koľko kíl máte v konkrétnom životnom období. Majte sami seba radi. Nesúdťe druhých podľa toho ako vyzeraju, lebo vám môžem povedať z osobných skúseností, že nemáte šajnu čo prežili, aby tu vôbec pred vami dnes stáli," doplnila svoje zrelé vyjadrenie. A potom si prečíta na profile ženy, ku ktorej chodila do salónu slová, z ktorých sa rozumnému človeku robí až nevoľno.

"Mali by sa ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy, lebo pozerať sa na vykysnuté, mľandravé telá je viac odpudivé, ako vyšmatľané boty," znela úvodná veta vyjadrenia istej majiteľky salónu, kam chodila aj Celeste. "Toto ma veľmi sklamalo, kedže som dlhé roky klientkou tejto kliniky, hlavne na make-up a vlasový styling. Ale asi tam už niesom vítaná... Pretože podľa tohoto vyjadrenia, také baby ako som ja, by si nemali dávať fotky na Instagram. Asi by som sa nemala ukazovať verejne, kedže nemám pevné telo a prezentujem sa prirodzená sebavedomá," napísala speváčka a zožala za svoje vyjadrenie obrovskú podporu. Ako napísal majiteľ iného salónu, daná pani si už svojím správaním pohnevala mnohých klientov.

Pod príspevkami majiteľky salónu sa už hromadí obrovská kritika:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Rujakova (@michaelarujakova)

Pri pohľade na jej profil je pritom zjavné, že prirodzenej kráse skutočne neholduje. Hoci sa pokúsila svoje vyjadrenie následne zmierniť, boli to už skôr len chabé výhovorky, napokon, ťažko sa dá obhájiť slová, ako ich pôvodne napísala. Je zrejmé, že aj Celeste už do daného salónu nezavíta, keďže v jej prípade ide o principiálnu vec.

Súvisiace články

Najčítanejšie