Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rytmus vyznal Jasmine vrúcne lásku, ona ale prekvapila smutným príspevkom!
Zdielať na

Rytmus vyznal Jasmine vrúcne lásku, ona ale prekvapila smutným príspevkom!

Archívna reportáž

Sociálne siete zaplavili srdiečka a vyznania lásky. Každý rok na Valentína to vyzerá rovnako tak medzi zaľúbencami z radov bežných "smrteľníkov", ako aj medzi celebritami. Rozhodne k tým najzamilovanejším patria už takmer tri roky Jasmina a Patrik Vrbovskí. Tí nepotrebujú Valentína na to, aby si aj verejne vyznali lásku, hoci ani túto príležitosť si Rytmus nenechal ujsť.

Takto pred tromi rokmi začínalo byť jasné, že vo vzťahu Rytmusa a Dary Rolins to poriadne škrípe. Krátko na to oznámili koniec sedem rokov trvajúceho vzťahu. No už onedlho prichytili Rytmusa s krásnou moderátorkou zo sveta módy. Hoci vtedy svorne tvrdili, že ich vzťah je len kamarátsky, málokto im veril. To iskrenie sa totiž nedalo prehliadnuť.

Prešlo len polroka a Patrik Vrbovský pokľakol, aby požiadal krásnu Jasminu o ruku. A zakrátko na to prekvapili všetkých vianočným odhalením o tehotenstve. O ďalších šesť mesiacov bola svadba, potom sa narodil Sanel a rozprávka pokračuje odvtedy stále v dokonalých farbách. 

Rytmus a Jasmina sa dosť dlho snažili držať vzťah v tajnosti:

Rytmus sa pri Jasmine totálne zmenil, či skôr úplne sa otvoril vo svojich pocitoch k manželke. Nenechal si ujsť ani verejné vyznanie na sviatok zaľúbených. "Ona je moj každodenný Valentín. Život pred ňou bol viac o mojich záujmoch a mojej ceste. Odvtedy, čo som ju stretol, môj život dostal nový rozmer ako žiť našu cestu a hlavne názor, ktorý si budem pamätať do konca života - nebyť zaľúbený iba na začiatku ako väčšina, ale celý život. Jej bytie, osobnosť a pohľad na život mi dali veľké zrkadlo, čo je pravý život. Som šťastný a vďačný, že ťa mám, že som ťa stretol a že sme rodina. Ľúbte sa a nie iba v ošiali na začiatku," napísal Rytmus dojímavé slová a silný odkaz všetkým ľuďom hľadajúcim lásku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Trošku prekvapila Jasmina, ktorá si zrejme vyznanie necháva na neskôr. Jej ostatný príspevok na Instagrame totiž nie je ani trošku valentínsky, naopak, je znepokojivý a hlboko smutný. "Včera som sa dozvedela číslo samovrážd iba v určitej časti jedného z bratislavských obvodov. Zdesilo má oveľa viac ako akékoľvek číslo súvisiace s vírusom. 'Niekto' tu chtiac-nechtiac zabíja duše. Prajem všetkým neuveriteľne množstvo síl a nezlomnú vieru v krajšiu budúcnosť. Ona príde," napísala Jasmina k fotke s uveriteľne smutným výrazom. Otvorila tým silnú tému, o ktorej sa príliš nehovorí, no podľa predbežných čísiel je jasné, že pandémia neberie ľuďom životy len pre samotný covid-19.

Podľa reakcií pod príspevkom je jasné, že ľudia to vnímajú a cítia rovnako a nastala už obrovská frustrácia zo súčasnej situácie. Podstatné je už asi najmä to, ako Jasmina svoj príspevok ukončila - s dávkou optimizmu, že snáď už čoskoro bude lepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie