Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seriálová Brenda bojujúca s rakovinou zverejnila smutné video a apeluje na ľudí!
Zdielať na

Seriálová Brenda bojujúca s rakovinou zverejnila smutné video a apeluje na ľudí!

Archívne video

O americkej herečke Shannen Doherty (49) sa poslednú dobu písalo hlavne vo vzťahu s jej vážnou chorobou. Teraz zaujala verejnosť zverejnením videa jedom otrávenej sovy, ktoré zdieľala na sociálnej sieti a pridala k nemu aj dojemný odkaz.

Shannen Doherty už dlhé roky herečka verejne prezentuje svoje názory na záchranu planéty a zvierat, apeluje pritom na ľudí a ich svedomie. A v tomto jej odhodlaní pomáhať s osvetou jej nezabránila pokračovať ani rakovina, ktorá sa v jej tele dostala, žiaľ, už do posledného štádia.

Vo svojich odkazoch Doherty poukazuje na ľudskú krutosť voči zvieratám. Jej naposledy zverejnené dojemné a zároveň smutné video sovy otrávenej jedom na hlodavce malo veľký ohlas. Našťastie sa sove podarilo vďaka veľkej dávke šťastia prežiť, ako uviedol na webe survivornet.com. Video malo doteraz takmer 415 tisíc zobrazení.  "Trhá mi to srdce. Sovy sú jedny z mojich najobľúbenejších," okomentovala video jedna z nich. "Je mi zle z toho, keď si uvedomím, že sú ľudia takto bezohľadní voči živým tvorom," odkázala ďalšia účastníčka debaty. Podaktorí prispeli aj vlastnými príbehmi, ktoré prežili.

Shannen rozplakala pred rokom fanúšikov zverejnením správy, že sa jej choroba vrátila v plnej sile:

Na svoj profil na sociálnej sieti umiestnila Shannen jednoduché ale úderné heslo »prestaňte tráviť«. "Dúfajme, že keď vidíme, čo dokáže jed na hlodavce spôsobiť iným zvieratám, ako trebárs tejto sove, pomôže to ľuďom uvedomiť si vo svojom srdci, že s tým musia prestať. Chcem poďakovať organizácii California Wildlife Center za to, že prijala už mnoho zvierat, ktorým ľudia ublížili," napísala s dobrou vierou k zverejnenému videu zachránenej úbohej sovy. Otvára tak oči mnohým, ktorí si kvôli vlastným problémom nevšímajú trápenie zvierat a ohrozenú prírodu neuváženou činnosťou ľudí na našej planéte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Herečka si dobre uvedomuje, že práve populárne osoby, podobne ako ona, dokážu vyburcovať verejnosť. Svojím príkladom tak vyzýva k činom aj ostatných. A našťastie sa jej v tomto smere darí. Ostáva dúfať, že bude úspešná aj vo svojej snahe zlepšiť svoj zdravotný stav, alebo ho aspoň udržať taký, aký je čo najdlhšie. Neustále vraj hľadá nové možnosti ako to dosiahnuť. Určite by si zdravie zaslúžila už len kvôli svojej obetavosti v boji za záchranu planéty, za ktorú jej mnohí vyjadrujú veľkú vďaku a sľubujú pomoc a spoluúčasť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie