Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tehotnej jojkárke Skoncovej praskli nervy! TOTO odkazuje natvrdo najmä ženám!
Zdielať na

Tehotnej jojkárke Skoncovej praskli nervy! TOTO odkazuje natvrdo najmä ženám!

Archívna reportáž

Nie je jasné, kedy a ako sa to stalo, ale je to fakt - ženy čelia obrovskému tlaku, ako by mali vyzerať, ako by sa mali správa, čo by mali robiť. Absolútne nezmyselné šablóny s nádychom stredoveku nedokážu ľudia dostať z hláv ani v 21. storočí. A ani tak krásne obdobie, ako je očakávanie potomka, nie je hlúpych rečí, komentárov a nevyžiadaných rád ušetrené. Zažíva to aktuálne aj jojkárska moderátorka Soňa Skoncová.

Moderátorka jojkárskej relácie Topstar, 34-ročná Soňa Skoncová, sa stane o pár týždňov po prvýkrát mamou. Po 19. rokoch vzťahu so snúbencom Robom Reisom to bude najdokonalejší darček ich lásky. Hoci plánovali najprv svadbu, osud to zariadil inak. Synčeka sa už nevedia dočkať a Sonine bruško utešene rastie. A práve zmeny jej tela sú zjavne tŕňom v oku úplne cudzích ľudí, ktorí nedbajú prejaviť svoj názor, hoci nikoho nezaujíma a nikto si ho nepýtal.

Nie je veľa žien, ktoré perfektne spĺňajú nepísané pravidlá dokonalosti, ako si ju ľudia v tomto storočí predstavujú. Soňa ale rozhodne medzi ne patrí - štíhla, s krásnou tvárou, hustými vlasmi, prenikavými očami, plnými perami a ako bonus ešte aj s jamkami v lícach. No aj ona je "len" človek, a tak prirodzene v tehotenstve pár kíl naberá.

Soňa sa už synčeka nevie dočkať:

​Ktovie, čo núti ľudí vyjadriť sa k postave tehotnej ženy, keď v skutočnosti jediné, čo je dôležité, je zdravie jej, aj bábätka. No nájde sa takých mnoho, žiaľ. "Kyberšikana nielen tehotných žien vás nesmierne zaujala, zostala som v šoku, koľko z vás mi písalo, že ste kvôli postave doslova šikanované od cudzích ľudí nielen na internete, ale aj v bežných životoch v práci a dokonca od najbližších rodinných príslušníkov. Každá žena prežíva tehotenstvo inak, nikde nie je predpísané koľko kg môže pribrať, v prvom rade je dôležité zdravie matky a dieťatka," napísala nepríjemne prekvapená Soňa. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

"Čo je pre mna úplný vrchol , že tie hnusné komentáre sú schopné dávať ženy ženám a matky!!! Ženy, chcem vás veľmi pekne poprosiť, buďme k sebe ohľaduplnejšie, nepýtajme sa hlúpe otázky koľko kíl si pribrala, prečo si taká chudá, prečo nie ste zobratí, prečo už nemáte deti, prečo nemáte druhé dieťa, prečo máš po pôrode také veľké brucho a kedy sa konečne dostaneš na svoju pôvodnú váhu atď atď," povedala moderátorka v mene mnohých žien.

​"Neviete si prestaviť, čo dotyčná žena vo svojom vnútri môže prežívať, či sa o bábätko dlho nesnažia či nepotratila, či nemá zdravotné problémy, či nemôže pribrať pretože má takú genetiku. Nikdy nevieme čo sa za tým skrýva... Ja som si včera prečítala od vás neskutočné množstvo vašich príbehov a zostalo mi smutno, dokonca som si aj poplakala čoho sme my ženy schopné ako vieme raniť tú druhú," rozcítila sa nastávajúca mama. Pre všetkých pridala prosbu, aby sa týchto hlúpych otázok a komentárov zdržali, mnohým sa veľmi uľaví. Snáď ju aspoň jej fanúšikovia vypočujú a nebude si už musieť prečítať ani na oko priateľské komentáre o "rozkošných kilách navyše". Napokon, Soňa si nepochybne dá časom záležať na tom, aby bola vo svojej obvyklej forme, ktorú drvivá väčšina z komentujúcich zďaleka nedosahuje. No teraz má úplne iné priority. 

Súvisiace články

Najčítanejšie