Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Absolútna krása! Tehotná jojkárka Skoncová sa ukázala s bruškom úplne NAHÁ!
Zdielať na

Absolútna krása! Tehotná jojkárka Skoncová sa ukázala s bruškom úplne NAHÁ!

Archívna reportáž

Redakciu šoubizovej relácie Topstar televízie JOJ čaká plodný budúci rok. Pribudnú hneď tri bábätká! Po druhýkrát sa stanú rodičmi Saša Orviská, ktorá čaká bábo s hokejistom Jarom Janusom, ako aj Thomas Puskailer s manželkou Abbie. Materská premiéra čaká moderátorku Soňu Skoncovú.

Krásna modelka, podnikateľka a moderátorka, 34-ročná Soňa Skoncová, je aktuálne v 29. týždni tehotenstva. To znamená, že má pred sebou pomaličky poslednú štvrtinu obdobia s jej prvým bábom v brušku. Na svet by malo prísť v marci, čo je úplne ideálny čas, v ústrety príjemnému jarnému počasiu. 

Otcom dieťatka je Sonina prvá láska, Robo Reis. Dali sa dokopy ako mladučkí pubertiaci a iste vtedy len málokto veril, že ten vzťah bude navždy. Stalo sa, ťahajú dvadsiaty spoločný rok a to má Soňa len 34 rokov. Minulý rok sa zasnúbili a tento rok mala byť svadba. Korona rozhodla inak, zato do ich života vstúpila iná radosť, ešte väčšia.

Soňa sa už synčeka nevie dočkať:

​Soňa a Robo už vedia, čo nosí kráska pod srdcom. "Snívam o tebe, môj chlapček," napísala tmavovláska ku krásnej čiernobielej fotke. Je na nej celkom nahá, no nevidno nič, čo malo ostať oku verejnosti skryté. Stredobodom záberu je guľaté bruško s tým najvzácnejším obsahom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Ako je zjavné aj z tejto fotky, no aj ďalších, fotených profíkom v ateliéri, na Soňu sa zatiaľ lepia tehotenské kilá len veľmi milosrdne. Nemožno si ale nevšimnúť, že tehotenstvo jej absolútne neubralo na kráse, čo by potvrdzovalo ľudovú "múdrosť", že toto robia svojim mamám dievčatá. Skoncová, naopak, absolútne žiari, ako sama hovorí, okrem sťaženého dýchania, ju nič po fyzickej stránke netrápi. Pravdou ale je, že najväčšia záťaž nastávajúcu mamičku len čaká. Pri jej pozitívnom prístupe ale niet pochýb, že zvládne aj posledné tri mesiace bez problémov.

Súvisiace články

Najčítanejšie