Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
GALÉRIA: Veľký výber celebritných Vianoc! TAKTO vyzerali sviatky u hviezd nášho šoubiznisu!
Zdielať na

GALÉRIA: Veľký výber celebritných Vianoc! TAKTO vyzerali sviatky u hviezd nášho šoubiznisu!

Archívna reportáž

Celý rok sa na ne všetci tešia, posledné týždne a dni v napätí a očakávaní finišujú, dolaďujú, zdokonaľujú, aby ten jediný večer bol absolutné bezchybný. A zrazu je hotovo, sviatky skončili, bruchá sú na prasknutie, darčeky o chvíľu omrzia. No jedno iste zostane - krásna spomienka na jedinečné chvíle s rodinou. A ani u známych osobností to nie je inak.

Sociálne siete sa pár dní v roku zjednotia a zverejňované fotky sú ako cez kopirák. Rozhodne medzi ne patrí obdobie Vianoc. Doslova prehliadka rôznych štýlov výzdoby stromčeka, ale aj sviatočne prestretých tabúľ a rodinky ako z katalógu.

Najmä tí, pre ktorých to boli prvé Vianoce s tohtoročným bábätkovským prírastkom si určite chceli zapamätať tento deň v tej najkrajšej podobe. A bolo ich dosť - Gáboríkovci, Cibulkovci, Kandráčovci, Bagárovci, Beňovci, Šeredovci, Nízlovci, Judínyovci, Matušovci, Pizingerovci a aj ďalšie šťastné rodinky.

Pozrite si, čo o Vianociach prezradil Miško Hudák:

​Jeden stromček krajší ako druhý, no absolútne jedinečným "modelom" sa môže pochváliť česká modelka a bývalá Miss žijúca v Taliansku, exmanželka brankára Gigiho Buffona a súčasná partnerka dediča Fiatu, Alena Šeredová. Ich stromček totiž postrádal akékoľvek ozdoby, vyparádený bol len svetielkami, o to viac ale vynikla jeho prirodzená krása. Možno tým určí už trojnásobná mama nový trend.

Toto je predstava pokojných Vianoc:

​Pri pohľade na fotky rozžiarených celebrít je zjavné, že v presile boli umelé vianočné stromčeky, nejeden je pritom taký prezdobený, že samotnú zeleň ihličia už ani nevidno. No jedno mali všetci spoločné - sviatočne sa vyparádili, či už ležérnejšie alebo elegantnejšie a najmä, z každej fotky sála absolútna pohoda. Inak by to na Vianoce ani byť nemalo. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie