Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zásnuby na Vianoce! Monika Bagárová je šťastím bez seba!
Zdielať na
Hudba

Zásnuby na Vianoce! Monika Bagárová je šťastím bez seba!

Archívna reportáž

Vianoce sú nepochybne najkrajšími sviatkami v roku. Nielen pre krásnu výzdobu, kopu jedla, darčeky a čarovnú atmosféru, ale najmä preto, že rodiny a milovaní blízki sú pokope. A práve tento deň si mnohí zamilovaní muži vyberú za ideálny čas pokľaknúť pred svojou vyvolenou. Presne to sa stalo aj v rodine Bagárovcov.

Monika Bagárová sa nechala s celou rodinkou zvečniť rukou profesionálky, aby mali navždy krásnu spomienku na prvé Vianoce s dcérkou Rumiou. Podarila sa jej ale úžasná vec - pred objektív fotoaparátu dostala skutočne celú svoju rodinu, vrátane jej partnera Makhmuda Muradova ich tam bolo sedem.

V skutočnosti tam ale predsa len bol jeden človek, ktorý do rodiny Bagárovcov nepatrí - priateľ Monikinej sestry Natálie. No to sa už čoskoro zmení. 

Pozrite sa, koľkí sa na Vianoce u Moniky zišli:

​Nebol to totiž Mach, ako Monika svojho milovaného muža volá, ale Michal, priateľ jej sestry, kto na Šedrý večer pokľakol. Natálka bola zjavne šťastím bez seba, podľa fotky len neveriacky a dojato zároveň pozerala na svojho milovaného, kľačiaceho s nádejou v očiach. A evidentne toto zamilované gesto spravil pred celou rodinou. "To bol ale nádherný večer. Natálka a Miško, mám z vás radosť, Boh vám žehnaj po celý život, ktorý ste sa rozhodli spolu zdieľať, budem pri vás vždy stáť, a nielen ja, ale celá rodina. Gratulujem," vyznala sa nadšená budúca švagriná Monika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ktovie, či sa nechá inšpirovať aj Makhmud, ktorý je už aj otcom a má 30 rokov, pričom aj Natálka je od 26-ročnej Moniky o 7 rokov mladšia. Zaľúbenci, ktorí sú spolu už štvrtý rok, ich teda v tomto celkom výrazne predbehli. Ktovie, či majú už plány aj na bábätko, alebo predsa len s týmto krokom ešte pár rokov počkajú. Natália totiž aktuálne sníva najmä o rozbehnutí kariéry, v čom ju zase tromfla vďaka úspechu v speváckej súťaži Monika. Mala vtedy len 15 rokov, no svoju šancu už nikdy nepustila z rúk. Jej už skutočne chýba len ten prstienok. Ako ale sama hovorí, šťastní sú s Machom a Ruminkou aj bez "papiera".

Súvisiace články

Najčítanejšie