Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Verešová pre uniknuté video intímneho styku zúri! Ponúka mega sumu, no ľudia ju za TOTO vysmiali!
Zdielať na

Verešová pre uniknuté video intímneho styku zúri! Ponúka mega sumu, no ľudia ju za TOTO vysmiali!

Archívna reportáž

Andrea Verešová (40) s manželom Danielom Volopichom (56) toho na pohľad veľa zo súkromného života neskrývajú. Najmä Andrea sa rada zviditeľňuje v médiách i na sociálnych sieťach. No v skutočnosti o ich súkromnom živote a vzťahu ľudia veľa nevedia. No zdá sa, že teraz dostali príležitosť vidieť rovno to najintímnejšie - pohľad do spálne počas horúcich chvíľ páru.

Andrea Verešová sa za svoje telo rozhodne nehanbí, len teraz sa nechala nafotiť úplne nahá pre exkluzívny kalendár. No iste neplánovala svoje krivky ukázať pri styku s manželom. Poriadne horúce video začalo kolovať po internete práve na Štedrý deň, kde ju vidieť nahú v intímnych chvíľach zrejme na hotelovej izbe.

Žena na videu vyzerá skutočne ako Andrea, a vidno tam celkom jasne v detailnom zábere aj tvár jej manžela. Verešová ale kategoricky popiera, že s tým má čokoľvek spoločné. Cíti sa byť s manželom poškodená, a preto chcú celú záležitosť ďalej riešiť súdnou cestou. "S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať mňa aj môjho manžela. Rozhodli sme sa preto podať trestné oznámenie a zároveň požiadať verejnosť o pomoc v hľadaní autora a šíriteľov tejto nechutnej videomontáže. Za poskytnutie informácií vedúcich k dolapeniu páchateľa ponúkame 50 000 Eur,“ napísala naliehavú výzvu na Instagram.

Andrea občas prezradí nejaké tajomstvo, to uniknuté ale rozhodne zverejňovať nechcela:

​Nie všetci však veria, že je Andrea úprimná. Tvrdia, že si za to môže sama, odvaha ukazovať telo jej nikdy nechýbala. No väčšina sa tvári, akoby to bolo úplne v poriadku a nie je sa za čo hanbiť. "Ty si fakt myslím, že ľudia žerú seno a niekto ti tento trápny manéver uverí? Veď dnes už to snáď nikto nerieši, čo je na tom, že ste urobili to video?" pýta sa jeden z komentujúcich. "Milá Andrejka, namiesto toho, aby ste radšej zostali nad vecou, idete to riešiť týmto spôsobom. Nie ste prví ani poslední, čo sa doma nakrúcajú. Poradil by som vám, zmeňte doma všetky heslá a dávajte si nabudúce pozor, keď sa budete nakrúcať, aby to znovu neskončilo verejne medzi ľuďmi," poradil Verešovej jeden pán. Ďalší pridal vecne so zmyslom pre realitu, struhol aj pochvalu: "Prepáčte, ale toto vám nikto neuverí. Lepšie je si priznať, že ste to vy. Však čo už, stalo sa. Robíte si to len zložitejšie. Inak video v pohode". Väčšina zastáva názor, že to robí takmer každý pár, ale tí verejne známi by si mali dávať väčší pozor.

Netreba ale zabúdať, že Verešová má s manželom dve deti a predsa je len rozdiel, či ju vidia nahú na fotografiách, či doma a na pláži pri opaľovaní, alebo pri súloži s ich otcom. Posmešné poznámky ich spolužiakov v škole ich zrejme neminú. A deti sú na to veľmi citlivé. To by snáď Andrea s manželom svojim deťom nikdy neurobili. "To je strašné, čo sa stalo. Je to súkromie. Hlavne, až to uvidia ich deti na internete… nič príjemné," vyjadrila svoje pocity jedna žena za druhú stranu, ktorá modelke verí, že jej rozhorčenie je úprimné. Pravda snáď časom vyjde najavo a vinník neunikne spravodlivosti. No šíreniu videa na internete už asi nič nezabráni.

Ako argument, že video je podvrh, pridala toto videjko:

Súvisiace články

Najčítanejšie