Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Konečne! Monika Beňová ukázala svojho partnera aj dcérku na spoločnej vianočnej fotke!
Zdielať na

Konečne! Monika Beňová ukázala svojho partnera aj dcérku na spoločnej vianočnej fotke!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že je politička a nie hviezda šoubiznisu, patrí 52-ročná Monika Beňová na socialnych sieťach medzi veľmi sledované osobnosti. Pre jej otvorenú povahu a úprimnosť si totiž zjavne získala sympatie tisícok ľudí, ktorí zvedavo čakajú na každý nový príspevok. A Beňová je štedrá, jediné, čo si nechávala pre seba, bola tvár je partnera.

Europoslankyňa Monika Beňová má 52 rokov a zdá sa, že až teraz zakotvila definitívne v ideálnom prístave lásky. S prvým manželom Martinom, s ktorým má syna, sa rozišli do dlhých rokoch manželstva, neskôr, žiaľ, podľahol ťažkej chorobe. Aj s Fedorom Flašíkom trval vzťah vyše desať rokov, no ani to nebol ten pravý. A potom sa objavil po jej boku ako asistent v europarlamente tridsiatnik Ľubomír Klčo. Netrvalo dlho a jeho "funkcia" sa zmenila.

Už piaty rok tvoria Monika Beňová a o 16 rokov mladší advokát Ľubomír stabilný pár. Dokonca sa im podaril priam "zázrak" a prvého novembra sa stali rodičmi dievčatka menom Lea. Žijú spoločne v Monikinej vilke v bratislavskej Vrakuni a ku šťastiu im už zrejme skutočne nič nechýba.

Monika si materstvo užíva:

​No fanúšikom Beňovej chýbalo ku šťastiu vidieť celú novopečenú rodinku. Monika totiž najprv neukazovala ani dcérku, napokon ale jej rozkošnú tváričku predsa len svetu predviedla. No jej otecka stále nie. Až doteraz. Fotka trojice pri vianočnom stromčeku nepotrebovala žiadny komentár, Monika len pridala hashtagy, ktorými je povedané všetko - #naseprvevianoce či #rodina. A treba dodať, že vekový rozdiel rozhodne nevidno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

No Beňová neukázala len svojho partnera, ale po dlhšej dobe sa pochválila aj svojím dospelým synom. Treba povedať, že 32-ročný Martin má po svojom otcovi nielen meno, akoby mu z oka vypadol. Martinko vychádza so svojím otčimom vraj veľmi dobre, a tak tvoria všetci štyria skutočne spokojnú rodinu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Najčítanejšie