Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Druhé bábätko?! Plekanec a Šafářová ozrejmili, ako sú na tom!
Zdielať na

Druhé bábätko?! Plekanec a Šafářová ozrejmili, ako sú na tom!

Archívna reportáž

Šťastný párik Lucie Šafařová a Tomáš Plekanec oslávili už druhé Vianoce ako rodina. Pred rokom sa im narodila dcérka Leontýnka, ktorá ich vzťah ešte viac upevnila. Tomáš už stihol požiadať Luciu o ruku, no termín sobáša ešte neurčili. Zdá sa, že ako správni športovci, všetko berú športovo. Len či sa im nepodarí skôr druhé bábo, ako svadba!

Zdá sa, že Plekanec a Šafářová akoby sa našli. Lucie má na tvári stále úsmev a Plekanec vyslovene žiari. Pár ma veľa fanúšikov, ktorí sú zvedaví, aké plány majú do budúcnosti. Pre CNN Prima News o sebe dvojica všeličo prezradila, ako píše portál iSport.cz. Rozhodne najhorúcejšie sú dve otázky - kedy bude svadba a či už majú plány na druhé dieťatko. 

V rozhovore mala zjavne hlavné slovo pri  odpovediach Lucie, ale evidentne ju Tomáš vo všetkom rešpektuje. Bývalá tenistka je všeobecne vždy veľmi otvorená a pravidelne informuje o svojom súkromí a momentkách z neho svojich priaznivcov na Instagrame. 

Plekanec a Šafářová mali pred časom jasný odkaz pre ľudí:

Čo sa týka tehotenstva, majú v tom nateraz jasno. Lucie Šafařová je vraj s aktuálnou podobou rodinky úplne spokojná. "Keď sme takto traja, je dom plný radosti. Zatiaľ nás Leontýnka ako dieťa napĺňa," tvrdí a hneď obracia pozornosť na Tomáša. "Ale nech povie Tomáš, či má iné plány," šibalsky sa usmiala na otca ich dcérky. Ten odpovedal diplomaticky a pritom vtipne: "Zatiaľ to máme ako polootvorenú tému. Polootvorenú aj polozatvorenú." Vrátane Leontýnky má hokejista už tretieho potomka. Dvoch starších synov má s Lucií Vondráčkovou.

Leontýnka robí rodičom obrovskú radosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Rovnako diplomatickú odpoveď zvolili v rámci interview aj na otázku, kedy bude sobáš. "To je tiež polootvorené," ujala sa opäť "Šafi" odpovede v štýle "Plekiho", ako ich familiárne zvyknú fanúšikovia oslovovať. A Tomáš jej neodporoval. Vidieť, že si skutočne rozumejú, no nemusia svetu vytrúbiť úplne všetko. Nakoniec, v tejto dobe naozaj nemá zmysel si niečo plánovať dlho vopred, no prekvapenia v podobe prírastkov do rodín sa dejú každý deň, tak možno aj v tomto prípade možno svadbu ešte o niečo odložia.

Súvisiace články

Najčítanejšie