Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ivana Gottová to mala nahnuté! Manželkou Gotta sa mohla stať TÁTO žena!
Zdielať na

Ivana Gottová to mala nahnuté! Manželkou Gotta sa mohla stať TÁTO žena!

Archívna reportáž

Karel Gott mal okolo seba počas života doslova kŕdle žien. S tromi z nich splodil dieťa, no len jediná ho dostala aj pred oltár. S prekvapivou informáciou ale teraz prišla onedlho 90-ročná česká herečka Jiřina Bohdalová. Stačilo možno len málo a mohla z nej byť pani Gottová.

Okolo známej českej herečky Jiřiny Bohdalovej, ktorá by mala v máji tohto roku osláviť svoje deväťdesiate narodeniny, sa napriek jej vysokému veku stále niečo deje. Je spoločensky veľmi aktívna a energia z nej len tak srší. Nedávno poskytla rozhovor portálu idnes.cz , pričom zaujímavou témou bola najmä tá, v ktorej sa spomína jej vzťah s ďalšou hviezdou, s už zosnulým zlatým slávikom Karlom Gottom.

Hoci sa k svojmu vzťahu so speváckou legendou nevyjadrila po prvýkrát, predsa len prezradila aj detaily, o ktorých sa doteraz nezmienila. Zaujímavo opísala momenty, keď sa spoznala so spevákovou mamičkou. Bola to zjavne veľmi akčná a cieľavedomá osoba, ktorá nedbala robiť synovi tak trochu aj dohadzovačku.

Jiřina Bohdalová rečnila aj na poslednej rozlúčke s Karlom Gottom:

​Bohdalová si zaspomínala na nakrúcanie istej šou, kde Karel pre chorobu nemohol byť. Po výrobe išli všetci hudobníci spoločne za spevákom, ktorý býval vtedy vo veľmi malom byte. Všetci jeho kolegovia si zasadli na jeho posteľ a na Jiřinku už nezostalo miesto. Postavila sa teda bokom a po chvíli si ju všimla Gottova mama. Keď uvidela, že stojí, okamžite ju odviedla sadnúť si k nej do kuchyne. "Tam mi povedala, že jej sen by bol, aby som si vzala jej syna. Bolo to pre mňa veľké prekvapenie a pripadalo mi to aj trošku zvláštne, pretože ja som o tom nikdy neuvažovala. Karel bol predsa len o osem rokov mladší ako ja," prezradila herečka o čom sa spolu rozprávali a jej prvé pocity.

"Pani Gottová bola strašne zamilovaná do svojho syna, tak chcela pre neho pravdepodobne to najlepšie. A to som mala byť ja. No, neviem, neviem...", s nadhľadom vyjadrila Jiřinka svoj názor, prečo si ju spevákova mama vtedy vybrala za nevestu. Neprekážal jej vek, ani to, že Bohdalová už vtedy mala dcéru, dnes už známu herečku Simonu Stašovú. Obratom dala pani Gottová podpísať synovi obrovské foto s venovaním: "Simonke, jej budúci otec Karel"

​Nakoniec sa predsa len medzi Bohdalovou a Gottom nejaký vzťah vyvinul. "My sme si vyhovovali. Ako kamaráti sme si veľmi rozumeli. Pretože Karel nebol len spevák. Bol to človek, ktorý sa zamýšľal nad kolobehom života všeobecne," spomína si herečka na roky, keď ho poznala a často aj navštevovala v jeho súkromí. "Mám pocit, že na čo by siahol, to by vedel," verí Bohdalová a jeho údajnú nešikovnosť v odbore elektrikára, ktorému sa vyučil, pripisuje len jeho vtedajšiemu nezáujmu o tento odbor. Na jeho manželku Ivanu nikdy nežiarlila, ba dokonca uznáva, že sa vedela o Gotta veľmi dobre postarať aj ako bývalá zdravotníčka v neľahkých časoch jeho ťažkej choroby. Opäť sa ukázalo, že všetko bolo tak, ako malo byť.

Súvisiace články

Najčítanejšie