Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Znetvorená tvár po plastike?! Spevák vyrazil fanúšikom dych novou podobou!
Zdielať na

Znetvorená tvár po plastike?! Spevák vyrazil fanúšikom dych novou podobou!

Zdroj: youtube/printscreen

Šoubiznis už dávno nie je iba o hereckom či speváckom talente. Dôležitou súčasťou sa stal aj imidž a najmä schopnosť čo najviac šokovať. Hviezdy tak robia prostredníctvom kontroverzných prehlásení, odhaľovaním súkromia či samého seba, alebo najnovšie aj početnými a extrémnymi premenami za pomoci plastických chirurgov. Známy je aj príklad Jessicy Alves, ktorá na svoje zviditeľnenie použila iba drastické operácie, nakoľko o talente sa v jej prípade nedá hovoriť. Nuž a teraz šokoval svet mimoriadne talentovaný spevák, ktorý sa v novom videoklipe ukázal s úplne novou tvárou.

Spevák The Weeknd (30) predstavil nový videoklip k piesni Save Your Tears, v ktorom ukázal svoju novú, celkom neprirodzenú, až strašidelnú tvár. Iba nedávno pritom prišiel na odovzdávanie American Music Awards so zabandážovanou tvárou, pod ktorou skrýval modriny a krvavé rany. Mnohí fanúšikovia sa preto pýtajú, čo sa s talentovaným umelcom deje.

​Azda každý fanúšik hudby The Weeknda tuší, že sa spevák snaží odovzdať hlbší odkaz nielen svojimi piesňami či videoklipmi, ale aj samotným prezentovaním. Klipom k piesni Save Your Tears v tomto trende ďalej pokračuje. V ňom odhalil jeho tvár poznačenú plastickými operáciami, a je na neho naozaj zvláštny pohľad. Navyše sa v ňom prezentuje ako šialený spevák, ktorý na večierku plnom hostí s maskami divoko tancuje a strúha strašidelné grimasy.

Videoklip k piesni Save Your Teras, ktorý spevák nedávno predstavil sa opäť rozhodol použiť násilie, nešťastnú lásku a navyše aj hrozivo vyzerajúcu tvár po plastických operáciach:

V jednom momente nájde medzi hosťami krásnu ženu, azda tú, ktorej v texte piesne odkazuje, aby si ušetrila svoje slzy na horšie časy. "Áno, zlomil som ti srdce, tak ako niekto zlomil to moje, a teraz ma už  nebudeš milovať po druhýkrát. Neviem prečo od teba utekám, vždy ťa rozplačem. Vezmi ma naspäť, pretože chcem s tebou zostať. Ušetri si slzy na iný deň," spieva vo videu éterickej kráske v dlhých spoločenských šatách. Tú neskor donúti namieriť na jeho tvár revolver, ktorý jej vloží do rúk. V časti, ktorá je azda najhrozivejšia skáče po stoloch a predstiera, že strieľa na zabávajúcich sa hostí. Na záver videa však namieri zbraň zbraň opäť proti sebe a divák s úľavou zisťuje, že zbraň je iba plná farbených papierikov a konfiet.

Mnohí dúfajú, že to boli iba šikovné ruky maskérov, ktoré zo speváka urobili hrozivo vyzerajúcu napodobeninu živej bábiky Kena:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd)

Fanúšikovské reakcie na Instagrame boli taktiež rôzne, kým sa niektorí na jeho zmenenej tvári schuti zasmiali, iní sa s hrôzou pýtali, čo to má znamenať. "Ahoj Ken, kde máš Barbie?" alebo "Abel Kardashian," napísal fanúšik, kde ho privonal k známemu klanu hviezdičiek s použitím jeho skutočné mena, ktoré znie Abel Makkonen Tesfaye. "Tak toto je fakt nepodarená plastika. Zožente tomu chlapovi dobrého právnika," napísal jeden z fanúšikov. Už v megahite Blinding Lights, ktorý vypustil na začiatku 2020 nechýbala v jeho videoklipe akcia, divoká láska a jeho skrvavená tvár po hrozivej autonehode spôsobenej alkoholom. Neskôr vo videoklipe In Your Eyes ešte pritvrdil, keď s nožom v ruke prenasledoval vystrašenú ženu, ktorá však na záver tancovala s jeho odrezanou hlavou na streche pri romantickom východe slnka. Nuž a v ďalšom počine s názvom Too Late sa s jeho hlavou bláznia dve dámy so zabandážovanými tvárami po plastických operáciach.

Spevák The Weeknd s bandážami na tvári na odovzdávaní AMA 2020, kde získal cenu za najobľúbenejšieho speváka, album a pieseň:

Avšak nezostalo iba pri videoklipoch, na odovzdávanie cien AMA 2020 prišiel spevák s obviazanou tvárou, pod ktorou sa črtali rany a modriny. Mnohí ľudia si vtedy mysleli, že to bol Weekndov osobný protest proti policajnému násiliu, ktoré v tom čase rezonovalo v USA v súvislosti s hnutím Black Lives Matter. Avšak sám spevák fanúšikom odkázal, že to bol odkaz k videu k piesni Blinding Lights, a mala to byť výstraha pre všetkých, ktorí by si chceli sadnúť opití za volant. Zdá sa, že diskusia a hlbšie zamyslenie sa je to, o čo spevákovi jeho prezentáciou ide, a tak ostáva iba veriť, že je jeho momentálny vzhľad je iba obdivuhodná práca maskérov.

Súvisiace články

Najčítanejšie