Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Posledná rozlúčka?! Jediné slovo a fotka vydesili fanúšikov ťažko chorej seriálovej Brendy!
Zdielať na

Posledná rozlúčka?! Jediné slovo a fotka vydesili fanúšikov ťažko chorej seriálovej Brendy!

Archívne video

Americká herečka, ktorá je divákom známa najmä ako predstaviteľka Brendy z Beverly Hills 90210, bojuje statočne už rok so štvrtým, posledným štádiom rakoviny. Snaží sa byť optimistická a pred ľuďmi ani životom sa neuzatvára. Komunikuje hlavne prostredníctvom sociálnych sietí, kde pridáva väčšinou veľmi vtipné videá a fotografie, na ktorých pôsobí spokojne a odhodlane bojovať o svoje zdravie.

Herečka Shannen Doherty (49) sa riadi tým, že treba žiť život tak, akoby bol každý deň ten posledný, hoci v jej prípade je to možno až príliš blízko pravde. Shannen si počas uplynulých sviatkov dokonca pozvala k sebe domov zopár dobrých priateľov a iste sa aj dobre zabávala. Aspoň tak to vyzeralo na fotografiách, ktoré zverejnila na sociálnej siete počas vianočných sviatkov. Avšak pridala aj jednu fotografiu, ktorú niektorý pochopili ako smutný odkaz do nového roku 2021.

Niektorých priaznivcov Shannen značne znepokojila fotografia odhodeného osamelo ležiaceho vianočného stromčeka, ktorú krátko po Vianociach zverejnila ich obľúbenkyňa na svojej stránke. K nej pripojila stručný odkaz „Zbohom“.  Kým fotku s odkazom jedna časť jej fanúšikov vtipne okomentovala spôsobom, že je aj lepší spôsob, ako sa zbaviť stromčeka, iná so znepokojením začala špekulovať, či to nie je symbolické gesto na rozlúčku ťažko chorej herečky so životom.

Shannen pridáva väčšinou zábavné videá, ako napríklad to s kamarátkou Sarah Michelle Gellar a ich "vínnou výzvou":

Známa herečka krutú diagnózu dozvedela ešte v roku  2015. Následne podstúpila mastektómiu, pri ktorej jej odstránili jeden prsník. Potom sa liečila pomocou chemoterapie a jeden čas sa zdalo, že nad chorobou vyhrala. Pred rokom ale so slzami v očiach informovala verejnosť o poslednom štádiu choroby, ktorá sa jej, žiaľ, vrátila. Dokonca pred časom začala písať už aj listy na rozlúčku. Život jej navyše skomplikoval aj nový koronavírus. "Uznala som, že je to problém a začala som preto dodržiavať karanténu skôr, ako väčšina ľudí," vyjadrila sa vtedy statočná herečka. "Usilovne sme všetko dezinfikovali, veľa vecí vyčistili. To bolo niečo pre mňa," povedala polovtipne Shannen.

Fotku so smutným zátiším odhodeného stromčeka pochopili niektorí fanúšikovia po svojom. Herečka sa však symbolickým obrázkom iba svojsky rozlúčila s uplynulým rokom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Horšie bolo, že kvôli strachu z vírusu neabsolvovala osobné návštevy v ordinácii u svojho lekára. "Existuje mnoho onkologických pacientov, ktorých liečba bola zrušená úplne - chemoterapia, ožarovanie. Preto si myslím, že pandémia bola mimoriadne, mimoriadne ťažká," vysvetlila v rozhovore svoj postoj k situácii v spojení s rakovinou. Apelovala na ľudí, aby nosili rúška s ohľaduplnosti k chorým a starším spoluobčanom. Sama ale na fotografii s priateľmi počas Vianoc rúško nemala, rovnako ako oni. Zrejme mali všetci negatívne testy na koronavírus. Pre Shannen sú iste priatelia a jej mama s manželom tou najväčšou oporou v boji s chorobou.

Súvisiace články

Najčítanejšie