Jasno
18°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Žiadne ovácie! Harry a Meghan idú v popularite stále nižšie, TÝMTO nahnevali fanúšikov!
Zdielať na

Žiadne ovácie! Harry a Meghan idú v popularite stále nižšie, TÝMTO nahnevali fanúšikov!

Archívna reportáž

Princ Harry bol dlhé roky veľkým miláčikom spomedzi členov kráľovskej rodiny nielen medzi britskou verejnosťou. Nostalgia za jeho mamou, princeznou Dianou a tak trochu aj jeho rebelantská povaha a jemné ignorovanie striktných pravidiel monarchie, boli akýmsi mostom, ktorý ho spájal s bežnými ľuďmi. To však dnes už zrejme neplatí.

Napriek počiatočnej priazni verejnosti k jeho vyvolenej Meghan Markle, sa postupne veci kazili. Dôvodom je práve herečka, o ktorej úprimnosti vzniká stále viac pochybností. A navyše, Británii "ukradla" Harryho, čo jej odpustia len ťažko.

Najnovšie sa pretriasa dohoda medzi americkým online poskytovateľom filmov Netflix a princom Harrym a jeho manželkou. To vyvolalo veľkú vlnu odporu medzi predplatiteľmi, píše portál Express. Nepáči sa im údajné pokrytectvo manželského páru, ktorý najskôr žiadal o súkromie, slobodu a anonymitu, ale po ich presunutí do Los Angeles je už zjavné, že to nebude až také horúce.

​Na základe dohody by mal manželský pár produkovať vlastné programy, ktoré sa vzápätí objavia v produkcii Netflixu a platená platforma ich bude následne vysielať. „Zrušil som si Netflix. Nezaplatím im ani penny,“ oznámil prostredníctvom twitteru jeden z naštvaných a dnes už bývalých predplatiteľov služby v reakcii na zverejnenie dohody. „Ak chce Netflix vyhadzovať peniaze, je to ich voľba. Moja voľba je zrušiť si u nich predplatné,“ napísal ďalší. A lichotivo nevyzneli ani mnohé nasledujúce reakcie.

​Ale Harry s Meghan sa napriek tomu nemusia obávať o svoju budúcnosť. Ich výnimočné postavenie v spoločnosti vďaka Harryho príslušnosti k najvýznamnejšiemu kráľovskému rodu, bude vždy magnetom pre verejnosť. Meghan zrejme dobre vedela, koho si berie. Spojenie s Netflixom by ťažko dosiahla sama, takto majú zaistený mnohomiliónový príjem.

Súvisiace články

Najčítanejšie