Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najrozkošnejšie VIDEO! Dcérka (2) neverí, že jej slávny otec je postava z rozprávky!
Zdielať na

Najrozkošnejšie VIDEO! Dcérka (2) neverí, že jej slávny otec je postava z rozprávky!

Archívne video

Deti celebrít to nemajú ľahké. Nechápu tak celkom, prečo všetci šalejú, keď vidia ich mamu alebo otca, prečo ich na ulici zastavujú, ani prečo sa kde tu mihnú v televízore či v časopise. A úplne nepochopiteľné je, keď hlas sedí, ale tvár nie. Presne toto čudo zažíva len 2-ročná dcérka Dwayna Johnsona.

Dwayne "The Rock" Johnson patrí medzi najlepšie zarábajúce hollywoodske hviezdy. Pritom si stále dokáže zachovať skromnosť, ľudskosť a nadhľad. Aj preto je pre milióny ľudí pojmom. Ako sa ale hovorí, doma nie je nikto prorokom.

Jeho manželka a dve staršie deti pochopiteľne vedia, že ich otec je superhviezda. Ale najmladšia Tia to akosi nechce, či skôr zatiaľ nevie pochopiť. A to ani v situácii, keď má dôkaz vyslovene priamo pred nosom.

Pozrite si jasný dôkaz, že Dwayne pesničku skutočne naspieval:

Dwayne už neraz zdieľal video, ako svojej rozkošnej dcérke musí dokola a dokola spievať pesničky z vydarenej rozprávky Moana, v Európe vysielanej pod názvom Vaiana.  Poloboha Mauiho si v tejto disneyovke zahral, či skôr prepožičal mu hlas, práve The Rock. No jeho dcérka tento fakt odmieta prijať.

Na Instagrame zverejnil čerstvé videjko, na ktorom ide opäť, už po niekoľkýkrát spievať dcérke a jej plyšovým psíkom hlavnú Mauiho pieseň z rozprávky. "Mohol by už toto byť ten úžasný deň, keď moja sladká Tia konečne prijme, že je otec je poloboh Maui? Po opakovanej žiadosti, aby som zaspieval psíčkom, som z toho mal dobrý pocit. Aaaaa, toto je veľmi tvrdé NIE," napísal Dwayne vtipný komentár k rozkošnému videu. Jednoducho keď tvár nesedí, nemôže to byť ocko. Slávny ocinko si bude musieť ešte chvíľu počkať, kým jeho dcérka pochopí, kto vlastne je. Zatiaľ môže fanúšikov zabávať takýmito perfektnými videami.

Súvisiace články

Najčítanejšie