Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucie Bílá s veľkým vyznaním! TOTO dokázal jej milovaný Radek!
Zdielať na

Lucie Bílá s veľkým vyznaním! TOTO dokázal jej milovaný Radek!

Archívna reportáž

Na to, že 54-ročná Lucie Bílá chvíľu neobsedí a stále rieši, organizuje, vybavuje a tvorí, si už ľudia zvykli. Zdá sa ale, že v tomto prípade sa do bodky naplnilo aj ono povestné "vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá". Luckin partner Radek totiž zorganizoval skutočne veľké podujatie.

Štvrtý rok, s malou pauzou, to spolu ťahajú Lucie Bílá a 37-ročný Radek Filipi. Podľa všetkého sú si títo dvaja skutočne súdení. Toľko šťastných a láskyplných momentov totiž speváčka zatiaľ nezdieľala azda so žiadnym z jej bývalých partnerov.

Radek a Lucie pritom spolu trávia čas takmer nonstop. Majster sveta v benchpresse je totiž zároveň aj Luciiným road manažérom. To je dobrá pozícia na to, aby bol v organizovaní a vybavovaní skutočne zbehlý.

Lucie je na svojho svalovca veľmi hrdá:

​Teraz to dokázal naplno. Spolu s kamarátom Vlastom Kuželom zorganizovali akciu Extrifit Cup, kde sa mohli predviesť tí najväčší svalovci v silových cvičeniach, ako napríklad Filipiho špecialite benchpress, ale aj v mŕtvom ťahu a iných lahôdkach. Akcia sa konala, ako inak, v Luckinom milovanom rodisku. "Tak Otvovice zažili zase niečo nového. Svetové závody plné činiek a obrovských ľudí s neuveriteľnou silou. Je to iný svet a pritom tak podobný tomu môjmu. Aj ja som vrcholový športovec," napísala polovtipom Lucie, lebo jej výkony sú už dlhé roky skutočne obdivuhodné.

Lucie prevzala nad akciou oficiálne záštitu. Aj tak chcela svojmu milovanému Radkovi pomôcť prilákať divákov. Podarilo sa. "Dnes by som dala všetky medaily sveta svojmu chlapovi. Mal to celé na starosti a bol neuveriteľný. Klobúk dole, láska moja. Vážim si ťa," napísala krásne vyznanie plné úprimne úcty a lásky. Niet pochýb, že práve toto bola pre Radka tá najväčšia odmena za mesiace organizovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie