Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dominika Cibulková sa ukázala v bikinách! A s Jakubkom v náručí!
Zdielať na

Dominika Cibulková sa ukázala v bikinách! A s Jakubkom v náručí!

Archívna reportáž

Jakubko bude mať onedlho dva mesiace. Presne 14. júna spravil z našej najúspešnejšej tenistky najšťastnejšiu mamu. Odvtedy spolu toho už kopu zažili, precestovali a bábo sa môže tešiť z luxusu, o ktorom zatiaľ nemá ani poňatia.

Azda každá mama potvrdí, že nič krajšie, ako čerstvo narodené dieťatko v náručí neexistuje. Deväť nekonečných mesiacov čakania je korunovaných najväčšou odmenou. No potom postupne prichádza uvedomenie si, čo všetko žena tejto nekonečnej láske obetovala.

Spravidla najviac sa odrazí tehotenstvo a pôrod na ženskom tele. Nie na každom, sú "vyvolené", ktoré už krátko po pôrode vyzerajú ako modelky, napríklad Ivana Gáborík, Jasmina Alagič či čerstvá mamička Mária Čírová.

​No potom sú tu ženy, a je ich azda aj väčšina, ktoré si stopy tehotenstva nejaký piatok ponesú. V podobe strií navždy, v podobe nadbytočných kíl dlhé mesiace. A zrejme do tejto kategórie patrí aj Dominika Cibulková, ktorá sa v tehotenstve poriadne zaoblila. Rozhodne ale nemá dôvod robiť si z toho ťažkú hlavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Different kind of bikini picture this year ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Z jej ostatného príspevku na Instagrame je jasné, že sa tým ani príliš netrápi. Zverejnila totiž fotku v bikinách a vôbec nevyzerá zle, hoci ju tak úplne nevidno. "Tento rok trošku iná fotka v bikinách," napísala k dvom krásnym záberom s Jakubkom v náručí. Jeden Dominikin faldík na bruchu je nič v porovnaní s rozkošnými záhybmi na nôžkách jej syna, ktorý zjavne rastie jedna radosť. Z Dominiky srší šťastie a láska a to je rozhodne podstatnejšie, ako nejaké tehotenské kilo navyše, ktoré aj tak časom zmizne.

Súvisiace články

Najčítanejšie