Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kráľovský palác potupil Meghan! TÝMTO dal najavo, aké má u nich postavenie!
Zdielať na

Kráľovský palác potupil Meghan! TÝMTO dal najavo, aké má u nich postavenie!

Archívna reportáž

Hoci jej pred pár dňami gratulovali k narodeninám, predsa len nie sú vzťahy členov kráľovskej rodiny voči Meghan až také vrúcne. Minimálne ten, na koho pokyn sa zmenili údaje o Harryho manželke na oficiálnom webe britskej kráľovskej rodiny, dal voľbou slov jasne najavo, že Meghan je na okraji rodiny.

Uplynuli už štyri mesiace odo dňa, keď Harry a Meghan opustili nielen kráľovskú rodinu a povinnosti s ich postavením v nej spojené, ale aj Veľkú Britániu. A je to už vyše sedem mesiacov, odkedy týmto svojím zámerom šokovali svet, aj monarchiu. No zdá sa, že ešte stále to nie je zabudnuté, ani odpustené.

Hoci verejne už kráľovská rodina nedáva nijako najavo, aké a či vôbec panuje napätie medzi bratmi Williamom a Harrym a ich manželkami, ani smerom od kráľovnej Alžbety II., predsa len niekedy stačí málo, aby bolo povedané veľa.

​Pred pár dňami poveril palác správcu oficiálneho kráľovského webu zmenou údajov v jej životopise na stránke. Pochopiteľne, zmizli všetky oslovenia "Jej kráľovská Výsosť", no to by sa dalo čakať, keďže im tento titul kráľovná odobrala. No že ho na niektorých miestach nahradia nie jej menom či platným titulom vojvodkyňa, ale len obyčajným "ona", to už mnohých prekvapilo.

​Zmeny nastali aj v ďalších údajoch, hoci nie je jasné, prečo, nakoľko v skutočnosti sa nič nezmenilo. Zmizli napríklad informácie o jej živote pred vstupom do kráľovskej rodiny, napríklad popis obsahu jej blogu The Tig. No zato pribudla správa o náhlom odchode do Spojených štátov amerických. V podstate sa udialo niečo podobné, akurát v opačnom garde, ako na Wikipédii, kde sa ešte pred svadbou Meghan a Harryho náhle údaje o nej vylepšovali. S tým ale mala iste menší problém, ako so zmenou, ktorá nastala teraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie