Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Krásna herečka to už s mužmi vzdala! Jej slávny ex-priateľ sa práve oženil s o 30 rokov mladšou
Zdielať na

Krásna herečka to už s mužmi vzdala! Jej slávny ex-priateľ sa práve oženil s o 30 rokov mladšou

Archívna reportáž

Osudy niektorých slávnych nie sú rovnako dokonalé, ako životy postáv, ktoré stvárňujú na striebornom plátne. Hoci krásna Juhoafričanka Charlize Theron nie je práve herečka z romantických filmov, jej život má k tomu ešte ďalej.

Dokonalá tvár, štíhla vysoká postava, úspech, sláva aj peniaze. Charlize Theron má všetko, okrem trvalého vzťahu. Ešte z detstva si navyše nesie traumu, keď jej mama v sebaobrane zabila jej otca, ktorý bol alkoholik a pravidelne ju bil. O rok neskôr odišla Charlize ako 16-ročná do Milána, kde rozbehla kariéru v modelingu.

No jej hlavnou láskou bol vždy balet, za ktorým sa rozhodla ísť až do New Yorku. Tam získala dokonca aj stály angažmán, no po zranení nohy sa jej sen o primabaleríne skončil. No prišiel ďalší. Charlize zažiarila ako herečka natoľko, že za hlavnú rolu vo filme Monster získala Oscara.

Charlize zažiarila aj vo filme Rýchlo a zbesilo:

​Herečka práve oslávila 45. narodeniny, no v jej živote už pár rokov nie je žiadny muž. Naposledy chodila so Seanom Pennom, ktorý sa pred pár dňami po tretíkrát oženil, vzal si o 30 rokov mladšiu herečku. Pred ním mala Charlize vážny vzťah s hercom Staurtom Towsendom, a ešte pred ním s Georgom Clooneym či spevákom Stephanom Jenkinson. Ani jeden z nich sa nestal jej manželom a zdá sa, že už po ničom takom ani netúži, píše portál Mirror. "Možno už ani neviem, či sa tým chcem vôbec zaoberať. Na riešenie vzťahov som už príliš stará," povedala herečka, no v jej vyjadrení je skôr nadhľad, ako zúfalstvo.

Nie je úplne sama - adoptovala si dve dievčatká afroamerického pôvodu. Muž už v jej dome nemá miesto. "Neviem, či by som ešte mohla s niekým žiť. Aby som bola úprimná, ten chlap by si asi musel kúpiť dom vedľa mňa," tvrdí Charlize, ktorá si výhody single života zjavne užíva. "Z randenia nie som nervózna, ale bez chlapa nie som nešťastná. Nikdy som sa necítila byť osamelá," povedala Theron. Je dosť možné, že jej slová zapôsobia na mužov ako lákadlo, už len či niektorý dokáže krásnu blondínu presvedčiť o výhodách partnerského života.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie