Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Napriek zákazom od lekára Parišková neodolala a pridala sa na TOTO k synom a mužovi!
Zdielať na

Napriek zákazom od lekára Parišková neodolala a pridala sa na TOTO k synom a mužovi!

Archívna reportáž

Bojovať s rakovinou neznamená "len" absolvovať chemoterapiu, rádioterapiu či inú liečbu. V mene víťazstva nad vážnou chorobou musia pacienti obetovať omnoho viac. A nie je reč len o vlasoch, hoci je to najmä v prípade žien tiež nepríjemná obeť.

O všetkých nemilých súčastiach boja s rakovinou už, žiaľ, vie svoje aj jojkárska hviezda Aneta Parišková. Štvrtý mesiac bojuje, má za sebou piatu chemoterapiu a mnoho ďalších "drobných" obiet, ktoré musela zložiť na oltár smerom k uzdraveniu.

Tou najväčšou je v jej prípade nepochybne pobyt v nemocnici, keď je pravidelne na týždeň oddelená od jej troch milovaných synov a manžela Miroslava. Ešte ťažšie to bolo v čase prísnej karantény, keď ju nemohol prísť ani nikto navštíviť.

Anetke veľmi chýba aj jej práca, začiatkom júla sa na pár dní vrátila:

​Našťastie, situácia sa aspoň v tomto ohľade zlepšila, a tak ju pri poslednej chemoterapii mohla prekvapiť svojou návštevou napríklad aj bývalá kolegyňa, Zlatica Puškárová. Anetka je už z nemocnice doma, no aj tak si nemohla zbaliť kufor a vyraziť so svojimi chlapcami na dovolenku. Lekár zakázal kopu vecí, najmä v lete veľmi chýbajú. "Pobyt na slnku, plávanie či športovanie - to všetko a veľa ďalších vecí teraz nesmiem. Ale tešiť sa predsa treba z maličkostí," píše odovzdane, no bez rezignácie Aneta na Instagrame.

Napriek zákazom si ale trúfla vyraziť za svojimi tromi synmi a manželom, aby ich potešila svojou prítomnosťou na ich inak výlučne chlapskej dovolenke, ktorú absolvujú v karavane. "Aspoň na jeden deň a jednu noc som sa pridala k mojim štyrom chlapom, na záver ich potuliek karavanom. Kempovali sme v Kuchyni na Záhorí. Aj keď v tieni, na brehu, ale zato s mojimi milovanými a s úsmevom," opísala Aneta bez sťažovania sa svoj jediný dovolenkový deň necelých 50 kilometrov od Bratislavy. Z fotiek je jasné, že si to všetci poriadne užili aj napriek čerstvej zlomenine ruky Anetkinho prostredného syna Gabka.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie