Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prekvapivé gesto kráľovskej rodiny voči Meghan! TOTO možno ani sama nečakala!
Zdielať na

Prekvapivé gesto kráľovskej rodiny voči Meghan! TOTO možno ani sama nečakala!

Archívna reportáž

Členovia britskej kráľovskej rodiny nezabudli na slušnosť a manželke princa Harryho zapriali k jej sviatku všetko najlepšie. Avšak s vrúcnosťou to nepreháňali a Meghan poslali odkaz bez väčších emócií.

Meghan Markle oslávila 39. narodeniny, no tentokrát bez väčšieho ohlasu či kráľovskej pompy. Prečo by aj, keď je u väčšiny britského národa v nemilosti za to, že "odtiahla" princa Harryho preč od rodiny a zároveň si sama želala byť obyčajným človekom. To sa jej splnilo v Spojených štátoch amerických, kde ju okrem otravných paparazzov médiá príliš veľkým záujmom zatiaľ nezahŕňajú. Avšak napriek tomu na ňu v Buckinghamskom paláci nezabudli a poslali Meghan narodeninový odkaz.

Verejne zagratulovali Meghan nielen z oficiálnej stránky jej veličenstva, na Instagrame jej zablahoželal aj princ William s manželkou Kate. "Prajeme vojvodkyni zo Sussexu všetko najlepšie k dnešným narodeninám," znel strohý text pod fotkou usmievajúcej sa Meghan, zachytenej v minulosti na jednej z mnohých spoločenských akcií.

Kráľovské povinnosti sú pre Meghan a Harryho už minulosťou. Napriek tomu členovia kráľovskej rodiny Meghan oficiálne zablahoželali k jej 39. narodeninám:

​Avšak v komentároch je vidieť, že britská spoločnosť je v súvislosti s touto témou značne polarizovaná. Kým sa jeden tábor postavil na stranu Meghan a členom kráľovskej rodiny ich gratuláciu kvitoval, na druhej strane barikády sa ozvali názory, že si ich náklonnosť viac nezaslúži. "Vojvodovia z Cambridge jednoducho majú úroveň, ako vždy," napísala pod fotku fanúšička. "Snáď sa Meghan nebude kvôli tomuto príspevku sťažovať na súde," ironicky si rypol ďalší fanúšik.

Oficiálny instagramový profil kráľovskej rodiny zverejnil fotku Meghan a kráľovnej spoločne s gratuláciou k jej 39. narodeninám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! ? The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Ozvali sa dokonca ak aj takí, ktorí si myslia, že to bolo od britskej kráľovskej rodiny cynické gesto smerom k "odídenkyni" Meghan. "Bože, je to súkromná osoba, choďte jej súkromne zapriať všetko najlepšie k narodeninám," myslí si iná fanúšička.

Kate pridala neskôr v deň Meghaniných narodenín fotku, na ktorej vykladá krabice pri jednej z mnohých dobročinných akcií:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

To help support the most vulnerable families in the UK, The Duchess of Cambridge has brought together 19 British brands and retailers to donate over 10,000 new items to more than 40 baby banks across the UK. The Duchess helped unpack donations at Baby Basics UK in Sheffield before talking to parents about how baby banks have provided them with invaluable support when they have needed it most. Following private visits to Baby Basics West Norfolk where The Duchess heard more about the baby bank’s need for donations, she spearheaded a drive for donations of items for babies from brands and high street retailers. In total, nineteen brands have donated items to @Baby_Basics, @littlevillageHQ and @abernecessities_scio, who operate baby banks across the UK. #SupportingBabyBanks

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Avšak iba pár hodín po príspevku s blahoželaním pridali oba oficiálne kráľovské účty fotku pri príležitosti 150. výročia založenia britského Červeného kríža. Kate navyše pridala príspevok s fotografiou, na ktorej vykladá krabice na pomoc pre britské detské centrá. Možno tým chcela naznačiť svetu a možno aj Meghan, že teraz, keď je na reprezentáciu sama, má plné ruky práce s podstatnejšími vecami, ako s plánovaním úniku od rodiny v mene pokojnejšieho života.

Súvisiace články

Najčítanejšie