Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Niekdajší Ken, dnes Barbie sa ukázala v plavkách! Tie tvary vyrážajú dych!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes Barbie sa ukázala v plavkách! Tie tvary vyrážajú dych!

Archívna reportáž

Brazílska hviezdička reality šou a zároveň samozvaný model Rodrigo prednedávnom oznámil svetu, že jeho snom už nie je vyzerať ako živý Ken, ale byť ženou. Teda nie hocijakou ženou, ale jeho vzorom je pre zmenu Kenova verná polovička, blond kráska Barbie.

Rodrigo si už nechá hovoriť Jessica a  ľudia ho môžu oslovovať iba v ženskom rode. Takže Jessica nezaháľa a svoju novú identitu a zmenené telo ukazuje na sociálnej sieti už aj v extrémne úsporných plavkách. Podľa veľkosti jej pozadia je jasné, že sa nechala inšpirovať sestrami Kardashianovými, keďže bábika Barbie má pozadie predsa len o poznanie útlejšie.

Jessica si užíva horúce dni pri bazéne a pozvala si k tomu aj fotografa či známeho, ktorý mal za úlohu zachytiť jej obrie a neprirodzené krivky v novej kolekcii plaviek pre transgender ľudí. Napriek jej snahe o ženskosť však vidieť nepravidelné línie umelých pŕs, mohutnú umelú zadnicu a taktiež pohlavie, ktoré pre tento moment ostáva ešte stále mužské.

Jessica sa svojimi umelými krivkami pochválila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Feeling hot at 40c in #marbella #spain #andalucia thanks @jessicamodatrans for my lovely swimming suit ! #summer2020

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk),

"Cítim sa horúco v 40 stupňovej španielskej Marbelle. Ďakujem za krásne plavky!" píše pod sériou fotografií transgender modelka. Ako to už na sociálnych sieťach býva, okrem podporných a obdivných správ fanúšikov sa našli aj takí, ktorí mali potrebu Jessicu škaredo urážať. "Vyzeráš byť konečne naozaj šťastná a to je najdôležitejšie," napísala empaticky na jej obranu jedna z fanúšičiek na čo jej v odpovedi Jessica pritakala a poďakovala.

​Jessica je však už len malý kúsok od vytúženej finálnej bodky svojej premeny, zmeny pohlavia na ženské. Vyjadrila sa, že sa odjakživa cítila byť ženou, no musela prejsť bolestivú a tŕnistú cestu k tomuto poznaniu. "A potom, prisahám bohu, už si dám pokoj od všetkých plastických operácií," dušovala sa ešte nedávno Jessica. Avšak vzhľadom na zdravotné komplikácie, ktoré jej doterajšie plastiky spôsobili, to už azda ani nebude fyzicky možné.

Súvisiace články

Najčítanejšie